Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τη συνοικία των Νέων Παγασών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Mpeos volos sinikia pagason

Τη συνοικία των Νέων Παγασών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, αλλά και το απόγευμα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, αλλά και με τον πρόεδρο του Τοπικού συλλόγου κ. Βιδανόπουλο.

Ο δήμαρχος, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε συνοικίες και δημοτικές ενότητες του Βόλου, άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και δεσμεύθηκε για λύσεις σε κάποια από αυτά.

Κυριάρχησε το θέμα της παραλιακής οδού για την οποία ο κ. Μπέος σημείωσε ότι υπάρχει προβληματισμός και σημείωσε πως “πριν καταλήξουμε στο πως θα την αξιοποιήσουμε ξεκινούμε τις διαδικασίες να περιέλθει στο Δήμο, αφού ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία το Δημοσίου, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την όποια παρέμβαση”.

Και η ευχάριστη είδηση: Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος μετά από δύο χρόνια διακοπής, λόγω πανδημίας, από φέτος επανέρχεται, αν όλα συνεχίσουν ομαλά, ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς με φαγητό και ποτό προσφορά σε όλους. Φέτος τη διασκέδαση κατοίκων και επισκεπτών θα αναλάβουν η Κωνσταντίνα και ο Πέτρος Ίμβριος.

Mpeos volos sinikia pagason 1

Mpeos volos sinikia pagason 2

Mpeos volos sinikia pagason 3




Total
0
Shares
Previous Article
Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου

Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου: Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής η κυβέρνηση της Ν.Δ. απαξιώνει τις δομές Υγείας της Καρδίτσας και αφήνει υγειονομικούς και πολίτες απροστάτευτους.

Next Article
Agorastos perifereiako simvoulio

Έργα για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών της Μηλέας Ελασσόνας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας