Τη Λάρισα B.C. και τον Αίολο Τρικάλων υποδέχεται ο Α.Σ.Κ.

ΑΣ Καρδίτσας

 

Τη Λάρισα B.C. και τον Αίολο Τρικάλων υποδέχεται ο Α.Σ.Κ.

Δυνατά φιλικά για τον Α.Σ.Κ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων στον Α.Σ.Καρδίτσας  KSD, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.  Η ήττα στο Χαϊδάρι στο τέλος, στοίχισε στον Α.Σ.Κ. που έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση, όμως τα πάντα θα κριθούν στη συνέχεια, η οποία αναμένεται συναρπαστική στο απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Με στόχο να παραμείνει η ομάδα σε πλήρεις ανταγωνιστικούς ρυθμούς, τις επόμενες ημέρες θα δώσει δυο φιλικούς αγώνες στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD θα υποδεχθεί τη Λάρισα B.C. σε φιλική αναμέτρηση, λόγω και της αντίστοιχης διακοπής της Basket League. Η ομάδα της Λάρισας, νεοφώτιστη αλλά με πολύ επιτυχημένη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της πόλης μας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, στην οποία μάλιστα ο Γιάννης Τζήμας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Α.Σ.Κ., μιας και ο πρώην τεχνικός της ομάδας μας, είναι σήμερα άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας B.C.

Επίσης, το προσεχές Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και πάλι στις 5 μ.μ., ο Α.Σ.Κ. θα υποδεχθεί και πάλι στο νέο κλειστό της Καρδίτσας τον Αίολο Τρικάλων σε νέα φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα των Τρικάλων, με προπονητή έναν επίσης πρώην τεχνικό του Α.Σ.Κ., το Χάρη Φόρο, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φιλοδοξεί να επανέλθει στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ.

Στις δυο αυτές φιλικές αναμετρήσεις, ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στις 15 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Τρίτωνα στο νέο κλειστό της πόλης μας.


Total
0
Shares
Previous Article
Τουρνουά μπάσκετ στο Μουζάκι με τη συμμετοχή των Μίλωνα, Ολυμπιακό Καρδίτσας και Γ.Σ.Μ.Π "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ"

Τουρνουά μπάσκετ στο Μουζάκι με τη συμμετοχή των Μίλωνα, Ολυμπιακό Καρδίτσας και Γ.Σ.Μ.Π "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ"

Next Article

Ενημερωτική συνάντηση της ΑΝΚΑ στο Παράρτημα Ρομά Σοφάδων

Total
0
Share