Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θερμαινόμενες αίθουσες στο Δήμο Καρδίτσας για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα

Τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης – Έκκληση για τη στάθμευση 
psixos thermometro

Τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης – Έκκληση για τη στάθμευση 

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» θα λειτουργήσουν θερμαινόμενες αίθουσες για την προστασία πολιτών από το ψύχος και τη χιονόπτωση. Οι θερμαινόμενες αίθουσες θα λειτουργήσουν στο κεντρικό ΚΑΠΗ επί της οδού Νικηταρά. Επίσης θερμαινόμενη αίθουσα θα υπάρχει και στο ΚΑΠΗ επί της οδού Λαχανά. Να σημειωθεί ότι το ΚΑΠΗ επί της Νικηταρά θα παραμείνει ανοικτό όλο το 24ωρο. Σε κάθε περίπτωση στις αίθουσες που θα παραμείνουν ανοικτές θα εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας από τον covid 19. Παρακαλούνται όσοι δημότες γνωρίζουν περιπτώσεις αστέγων ή ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από την κακοκαιρία να επικοινωνούν με την αρμόδια αντιδήμαρχο κοινωνικής πρόνοιας κ. Ουρανία Σούφλα στο τηλ. 6976777478. Επίσης άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με το υπηρεσιακό στέλεχος της Πρόνοιας κ. Μαρία Τσιαλκούτη στο τηλ: 6931579725. 

Τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης από το Δήμο Καρδίτσας

Σε λειτουργία τίθενται με απόφαση της Δημοτικής αρχής τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης εν όψει της έλευσης του κύματος κακοκαιρίας. Με απόφαση της Δημοτικής αρχής οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Δευτέρας οπότε επαναλειτουργούν με κανονικό ωράριο οι υπηρεσίες. Οι δημότες θα μπορούν να καλούν για να αντιμετωπιστούν έκτακτα προβλήματα που πιθανά θα δημιουργήσει η κακοκαιρία. Οι τηλεφωνικές γραμμές είναι το 2441350731 και 2441350729.

Έκκληση για τη στάθμευση

Έκκληση να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε κεντρικές οδούς που θα χρειαστεί να κινηθούν άμεσα τα εκχιονιστικά μηχανήματα απευθύνει η Δημοτική Αρχή. Επισημαίνεται ότι για να γίνει γρήγορα ο καθαρισμός των δρόμων θα πρέπει να μπορούν τα κινούνται ελεύθερα τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Οι οδηγοί θα πρέπει να σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε ανοικτούς χώρους παρκινγκ, σε γκαράζ που διαθέτουν, στις πιλοτές των οικοδομών και σε κάθε πρόσφορο χώρο που δεν θα εμποδίζει τον αποχιονισμό. Επίσης θα πρέπει να μην σταθμεύουν κοντά σε στροφές και διασταυρώσεις ώστε να μην εμποδίζουν και να μην υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στο όχημα τους από την κίνηση των μηχανημάτων καθαρισμού.




Total
0
Shares
Previous Article
Δρομολόγια των Κ.Α.Μ από 2/10 έως 6/10 στα χωριά των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας - Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 15/02/2021 έως 21/02/2021 

Next Article
agorastos papastergiou

Δημοπρατούνται νέα πεζοδρόμια και δύο κυκλικοί κόμβοι στα Τρίκαλα