Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΘΕΟΦ. ΣΤΑΘΗΣ: Συνεχίζουμε μαζί να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα για ένα σύγχρονο Δήμο Μουζακίου»

Fanis Stathis nea poreia kopi pitas

ΘΕΟΦ. ΣΤΑΘΗΣ: Συνεχίζουμε μαζί να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα για ένα σύγχρονο Δήμο Μουζακίου»

Άνευ προηγουμένου ο κόσμος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία η προσέλευση πολιτών στην εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/02/2023, στο Ξενοδοχείο Mouzaki Palace.

Η κεντρική αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολύς κόσμος ήταν και στον εξωτερικό χώρο, δείγμα της τεράστιας δυναμικής που διαθέτει η αυτοδιοικητική παράταξη του νυν Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη. Ο ίδιος, εμφανώς χαρούμενος για την πρωτοφανή στα τοπικά χρονικά, επιτυχία της συγκέντρωσης, κάλεσε όλους του συνδημότες να συμπαραταχθούν μαζί του για να συνεχίσουν και την επόμενη πενταετία από κοινού, το «άκρως δημιουργικό έργο» στη διοίκηση του Δήμου.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ

Tsiaras nea poreia 1

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, στο χαιρετισμό του, υπογράμμισε πως «κοινή είναι η διαπίστωση ότι ο Δήμος Μουζακίου αλλάζει, γίνεται ένας σύγχρονος Δήμος με τα έργα που έγιναν η υλοποιούνται γεγονός που αποδεικνύει τη συνέπεια της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου κ. Θ. Στάθη απέναντι στους δημότες που τον επέλεξαν να διοικήσει». Ο Υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «το 2023 θα είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες, διότι μέσα από τις προκλήσεις που παρουσιάζονται αφού θα έχουμε εκλογές εθνικές και αυτοδιοικητικές (α/θμια και Β/θμια αυτοδιοίκηση), οι αποφάσεις που θα ληφθούν από τους πολίτες θα δώσουν την ευκαιρία στον τόπο και στην κοινωνία μας να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς το μέλλον». Ο κ. Τσιάρας έκλεισε λέγοντας πως «η μαζική παρουσία των δημοτών στην εκδήλωση είναι η απόδειξη της πολύ μεγάλης μελλοντικής επιτυχίας».

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γ. ΚΩΤΣΟΣ

Giorgos Kotsos nea poreia

Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κωτσός από την πλευρά του, δήλωσε χαρούμενος διότι διαπιστώνει πως ο επί χρόνια παλιός συνεργάτης του (στη θητεία του ως πρώην Δήμαρχος Μουζακίου), συνεχίζει με όρεξη, διάδοχός του πλέον στην ηγεσία του Δήμου, να δημιουργεί και να παράγει σημαντικό έργο για τον τόπο. Ο κ. Κωτσός τόνισε πως τόσο ο Δήμος, όσο και η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, έχουν δώσει δείγματα γραφής για το «καλύτερο», μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες μετά από πρωτόγνωρες καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός». Οι εξετάσεις ήταν επιτυχείς – είπε ο Βουλευτής –  με άμεση κινητοποίηση του ίδιου του Πρωθυπουργού και του κρατικού μηχανισμού και τα αποτελέσματα να είναι ορατά από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκαν, ή εκτελούνται μεγάλα έργα όπως ο νέος περιφερειακός, το Κέντρο Υγείας Μουζακίου κ.α.. Ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε στο Φράγμα Μουζακίου και στην τοποθέτηση του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη ότι αποτελεί προτεραιότητα η υλοποίησή του γεγονός που δίνει δυνατότητα δρομολόγησης, όπως είπε. Επιπλέον, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο επισήμανε πως η έντονη παρουσία του κόσμου δίνει ξεκάθαρο μήνυμα για τις επόμενες εκλογές.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΣ. ΣΚΟΝΔΡΑ

Asimina Skondra nea poeria

 

Η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα συνεχάρη τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες. Εξέφρασε τη χαρά της διότι είδε πολλούς νέους ανθρώπους στην εκδήλωση, γεγονός που – όπως είπε – καταδεικνύει ότι υπάρχει μέλλον για τον τόπο. Επίσης, συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στο να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι κρίσεις που ξέσπασαν. Εξήρε το έργο της κυβέρνησης, την άμεση αντίδρασή της, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης απέναντι σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ειδικά ο Δήμος Μουζακίου που – όπως τόνισε – στάθηκε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων. Η κ. Σκόνδρα ευχήθηκε «καλούς αγώνες», υπογραμμίζοντας ότι με αγάπη ενότητα, συνεννόηση και σύμπνοια έρχονται τα μεγάλα αποτελέσματα.

Ο ΑΝΤ/ΡΧΗΣ Κ. ΝΟΥΣΙΟΣ

Nousios Kostas nea poreia

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος απευθύνθηκε στο Δήμαρχο τονίζοντας πως «η μαζική προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού επιβραβεύει τον αγώνα σου».  Ο ίδιος πρόσθεσε πως η άριστη συνεργασία και συνεννόηση που υπάρχει μεταξύ Δήμου – Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας και Περιφέρειας Θεσσαλίας, έφερε το Μουζάκι και την Καρδίτσα σε καλύτερο σημείο από αυτό που ήταν πριν. Ο κ. Νούσιος δήλωσε πως ο κ. Στάθης με την ομάδα του έχουν κάνει σημαντικό έργο στο Δήμο και αξίζουν πραγματικά να συνεχίσουν να τον διοικούν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Β. ΤΣΙΑΚΟΣ

Tsiakos nea poreia kopi 1

O Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος επισήμανε πως «οι Δημοτικές αρχές του Νομού Καρδίτσας, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο με τις συνεχείς κρίσεις, πέρασαν πολλά και θα πρέπει να σκύψουμε όλοι με σεβασμό πάνω τους διότι επέτυχαν μέσα σε πάρα πολύ αντίξοες συνθήκες». Αναφερόμενος συγκεκριμένα στον κ. Στάθη, ο κ. Τσιάκος τόνισε προς τους συγκεντρωμένους: «είχατε έναν άξιο Δήμαρχο, ο οποίος στα δύσκολα φάνηκε ότι τα καταφέρνει». «Βλέποντας – συνέχισε – τη μαζική παρουσία του κόσμου (στην εκδήλωση) είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος Μουζακίου δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗΣ

Fanis Stathis Nea Poreia 2023 2

«Προχωράμε στο μέλλον με αισιοδοξία και ακλόνητη πίστη στις δυνάμεις μας. Σύνθημά μας είναι: «Εμπρός με Νέα Πορεία, Νέες Προοπτικές, για Νέες Επιτυχίες»! Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με σκληρή δουλειά, ουσιαστικές συνέργειες, δυναμική διεκδίκηση και αποτελεσματικότητα, θα καταφέρουμε γρήγορα να μετατρέψουμε το Δήμο μας σε πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας, ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. Ζούμε σε ευλογημένο τόπο, μπορεί και αξίζει το λαμπρό μέλλον που όλοι οραματιζόμαστε», δήλωσε στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από το πλήθος.

Με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ο κ. Στάθης εξήρε τις επιχειρησιακές ικανότητες της νυν Δημοτικής αρχής κατά την παρούσα θητεία, η οποία «σημαδεύτηκε» από τις πρωτόγνωρες και αναπάντεχες δομικές κοινωνικοοικονομικές κρίσεις της πανδημίας, του κυκλώνα «Ιανού» και τελευταία της μεγάλης ακρίβειας σε ενέργεια, καύσιμα και αγαθά. Ενώ, δεν παρέλειψε και την εφαρμογή της μεταρρύθμισης του «Κλεισθένη», όπου «η νυν Δημοτική αρχή κατάφερε εξ’ αρχής να προσαρμόσει όλες τις δημοτικές διοικητικές και υπηρεσιακές λειτουργίες σε χρόνο ρεκόρ. Ένας πραγματικός άθλος – όπως είπε – με το λίγο εξειδικευμένο προσωπικό που διέθετε ο Δήμος».

Και συνέχισε: «Χάρη σε αυτή την αξιοθαύμαστη, όσο και ταχύτατη νομική προσαρμοστικότητα, υπήρξε δυνατότητα άμεσης αντίδρασης του Δήμου μας. Δεν ήταν φυσικά αυτονόητο αυτή να στεφθεί με επιτυχία, μετά μάλιστα και από μια 10ετία μνημονιακής υποχρηματοδότησης και υπηρεσιακής υποστελέχωσης. Συνέβη όμως, με την ανάπτυξη από την πλευρά μας ενός πλαισίου πρωτοβουλιών και δράσεων κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης, ειδικά προς τους ευάλωτους συμπολίτες. Ο Δήμος Μουζακίου, – ο οποίος μέσα σε μια νύχτα μετατράπηκε στον πλέον έμπιστο και ακάματο συνεργάτη της κεντρικής διοίκησης στη διάχυση των προνοιακών παροχών και νομοθετικών παρεμβάσεών της προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του -, έλαβε σωρεία αποφάσεων για:

–  ανακουφιστικό «πάγωμα» δημοτικών και αγροτικών τελών,

–  συνεχείς μικρές και μεγάλες τεχνικές συνδρομές με προσωπικό και μηχανήματα,

– διενέργεια δωρεάν προληπτικών και όχι μόνο ιατρικών εξετάσεων ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες,

– οργάνωση πληθώρας πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων,

– ενδυνάμωση των τοπικών υγειονομικών σχηματισμών (Κέντρο Υγείας – ΕΚΑΒ),

– τακτική διανομή τροφίμων και γευμάτων σε συνεργασία με την Εκκλησία και άλλους τοπικούς φορείς, πέραν των υλοποιούμενων κρατικών προγραμμάτων, κ.α..

Επιπλέον, προχωρήσαμε σε άμεση συνεργασία με την κεντρική εξουσία, στη δημοπράτηση και εκτέλεση αναγκαίων έργων.

Ενδεικτικά αναφέρω:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΝ Δ.Ε. ΠΑΜΙΣΟΥ ΕΡΓΟ 3.710.000 ΕΥΡΩ.
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.000 ΕΥΡΩ.
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 800.000 ΕΥΡΩ.
  • ΑΝΟΡΥΞΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ, ΜΑΓΟΥΛΑ , ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ, ΧΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 100.000 ΕΥΡΩ.
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ 1.748.000 ΕΥΡΩ.
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 27 ΧΛΜ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ 700.000 ΕΥΡΩ.

Χαρακτηριστικό είναι ακόμη το μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε τους περασμένους μήνες: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ 18ης – 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά στα σχολεία και δημοτικά κτίρια που «χτυπήθηκαν» από τον κυκλώνα, εκτελέστηκε το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.400.000 ΕΥΡΩ. Σημειώνω ότι προς δημοπράτηση βαίνει το σημαντικό έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου, ύψους 730.000 ευρώ.

ΣΤΟ «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ» Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ 3,7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Παράλληλα, ο Δήμαρχος επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμο ανακοινώνοντας την ένταξη στο «Α. Τρίτσης» του πολύ μεγάλου έργου: «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μουζακίου» προϋπ. 3,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία καθώς οι παρεμβάσεις που προβλέπονται στη συγκεκριμένη εργολαβία θα υλοποιηθούν πρώτη φορά στα χρονικά της περιοχής σε τόσο μεγάλη έκταση, περίπου 25 χιλιόμετρα. Να υπογραμμίσουμε οτι με ευέλικτους χειρισμούς προσωπικά του κ. Στάθη, στην ουσία προκλήθηκε η συγκεκριμένη ένταξη, καθώς δημιουργήθηκε πρόσθετη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων του Δήμου Μουζακίου από το «Αντ. Τρίτσης» με τη μεταφορά της πράξης: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 6.589.611 ευρώ, σε Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ταμείου Συνοχής.

«Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατόν να μην επισημάνουμε – πρόσθεσε ο Δήμαρχος – τα τεράστια έργα του νέου περιφερειακού, του πάρκιγκ και της πεζογέφυρας στον Πάμισο, των νέων γεφυρών Μπαλάνου και Καραϊσκάκη και βέβαια του καινούργιου Κέντρου Υγείας που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο», ενώ είχε συσταθεί ήδη ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ 5 στο Μουζάκι».

Ακολούθως, ο κ. Στάθης μίλησε για σειρά νέων έργων που έχει δρομολογήσει η Δημοτική αρχή για το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από «την αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε Τοπικές Κοινότητες, ενώ υπογράμμισε το μεγάλο κατασκευαστικό εγχείρημα ύψους 10,4 εκατ. ευρώ που αφορά στην αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου στο Δήμο. Μια κίνηση που θα αλλάξει επίπεδο τον αγροτικό τομέα στην περιοχή και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τους αγρότες μας.

Ο Δήμος Μουζακίου κατέθεσε ακόμη στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» προτάσεις έργων ύψους 22 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ωρίμασαν μελέτες για έργα που θα δώσουν νέα πνοή στην περιοχή, όπως η ανάπλαση – ανάδειξη της Σπηλιάς του Καραϊσκάκη, ο βιολογικός καθαρισμός Αγναντερού – Παλαιοχωρίου, η αναμόρφωση της Δημοτικής αγοράς Μουζακίου, και η αξιοποίηση – ανάπλαση της παραποτάμιας ζώνης Παμίσου στην πόλη.

Επίσης, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής έγιναν πολλές παρεμβάσεις όπως η δημιουργία τεσσάρων ΚΔΑΠ, η στήριξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η συχνή διανομή μερίδων φαγητού και τροφίμων σε απόρους, η δωρεάν φοίτηση των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε κλείνοντας πως «αποδείχθηκε πλέον με όλους τους τρόπους:

  • Ότι, ως δημοτική διοίκηση μπορούμε στα δύσκολα!
  • Ότι, ακόμη και σε περιόδους σοβαρών κρίσεων, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ειδικές αποστολές με άριστο αποτέλεσμα!
  • Ότι, παρά τις πρωτοφανείς κρίσεις τηρήσαμε την υπόσχεσή μας και κάναμε πολύ σημαντικά βήματα στον τομέα της δημιουργίας, προωθώντας προς υλοποίηση αρκετά αναγκαία μικρά και μεγάλα έργα που αλλάζουν επίπεδο και εκσυγχρονίζουν το Δήμο Μουζακίου».

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο κ. Στάθης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους (Υπουργό, Βουλευτές, Δήμαρχο Καρδίτσας, αιρετούς της αυτοδιοίκησης, τους συνεργάτες του στη δημοτική διοίκηση, τους δημοτικούς συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, τους εκπροσώπους τοπικών φορέων, συλλόγων, σωματείων και τους δημότες) που τον τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»… «Η παρουσία σας ήταν συγκινητική. Σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωσή μας. Το μήνυμα που στείλατε είναι σαφές. Συνεχίζουμε όλοι μαζί.» είπε με έμφαση ο Δήμαρχος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκτός των αναφερομένων, σύσσωμοι οι αιρετοί στη Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου και τα μέλη, πρώην υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», η πλειονότητα των Προέδρων και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, κ. Λία Ρογκανάκη, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, Παναγιώτης Σβερώνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Νίκος Καραγιάννης, κ. Κώστας Γαϊτανίδης, κ. Αθανάσιος Ακρίβος, η Διοικήτρια και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Μαίρη Κοτσιούμπα, κ. Κώστας Γρηγορίου, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μουζακίου κ. Αθανασία Τζανακάρη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου κ. Χρήστος Μπάρκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο μέχρι πρότινος ασκών καθήκοντα Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Παππάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Ηλίας Σερίφης, ο Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου P.A.D.A. κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Καρδίτσας κ. Πέτρος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Ιταμος Δ. Μουζακίου κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μουζακίου κ. Αλέξανδρος Σακαρίκος κ.α.

Total
0
Shares
Previous Article
opopPylis mikroi pezoporia 1

Τα μέλη του Ο.Π.Ο.Π. παρέα με μικρούς φίλους

Next Article
Papageorgiou periodeia slide

Σωτήρης Παπαγεωργίου: Η κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί την κύρια κατοικία χιλιάδων δανειοληπτών.

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων