Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν σε έναν κόσμο ειρηνικό.

.

 Δεδομένων των εξελίξεων του τελευταίου διαστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και τον βομβαρδισμό της Συρίας, αλλά και του θανάτου του συμπατριώτη μας Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδόρου, θέλουμε να εκδηλώσουμε την αντίθεση μας ενάντια σε κάθε πόλεμο, ανεξάρτητα τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί.

Το πρόσχημα ότι η επέμβαση στη Συρία έγινε για να καταστραφούν τα «χημικά του καθεστώτος της Συρίας» δεν αρκεί πια για να κρύψει τους έντονους οικονομικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή.

Δυστυχώς τόσο οι διαρκείς οξύνσεις των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας όσο και η στάση του ΝΑΤΟ, που «νίπτει τας χείρας του» όσον αφορά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, μας γεμίζουν αγωνία.

Γνωρίζουμε καλά πως κάθε πόλεμος φέρνει δεινά για τους λαούς. Άνθρωποι χάνονται, οικογένειες ξεριζώνονται, η φτώχια και η προσφυγιά κυριαρχούν και οι συνέπειές του δεν αφορούν μόνο την εμπόλεμη χώρα αλλά και όλες όσες βρίσκονται στην περιοχή.

Αγωνιούμε για το μέλλον των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με κόπους και θυσίες, τα μορφώνουμε, τα σπουδάζουμε για να προσφέρουν, να δημιουργήσουν στην πατρίδα τους και να την κάνουν καλύτερη. Αγωνιζόμαστε ώστε τα παιδιά μας να έχουν μόρφωση και δουλειά για να προκόψουν στον τόπο τους, να ζήσουν και να γεννήσουν τους επόμενους Έλληνες. Θέλουμε λοιπόν να ζήσουν σε έναν κόσμο ειρηνικό και παλεύουμε ενάντια σε κάθε πιθανή εμπλοκή της χώρας μας σε πόλεμο.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

http://osgkmnk.blogspot.com

Ο Πρόεδρος: Σιώκος Μιχάλης 

Η Γραμματέας: Βαϊοπούλου Ζωή




Total
0
Shares
Previous Article

Εθελοντική δράση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Next Article

Το Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου στην Πύλη

Related Posts