Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θεατρική παράσταση για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Το θεατρικό έργο «Μια τρελή – τρελή σαραντάρα», των Α. Σακελάριου και Χ. Γιαννακόπουλου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη και φίλοι της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας την περασμένη Κυριακή στον υπέροχο χώρο του θεάτρου «Όψεις».

Η θεατρική ομάδα της κ. Βασιλικής Μακρή με σκηνοθέτη τον κ. Παύλο Βησσαρίου, εντυπωσίασε το κοινό που έδωσε δυναμικό παρόν στην πρόσκληση της τοπικής μας διοίκησης, γεμίζοντας ασφυκτικά την θεατρική σκηνή. Οι αμέτρητες στιγμές γέλιου κατά τη διάρκεια της παράστασης, έκαναν τους θεατές να ξεχάσουν την καθημερινότητα και οι εντυπωσιακές ερμηνείες των ηθοποιών τους έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση υψηλού επιπέδου. Τελικά, όλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι για την υπέροχη βραδιά και ζήτησαν να επαναληφθεί οπωσδήποτε με μια επόμενη παραγωγή του θεάτρου «Όψεις».

Στο τέλος της παράστασης το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας συνεχάρη και ευχαρίστησε τους συντελεστές και επέδωσε συμβολικά ένα λάβαρο της τοπικής μας διοίκησης. Ακόμη ευχαρίστησε όσους παρευρέθησαν τονίζοντας ότι αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την οργάνωση στο μέλλον και άλλων δράσεων για τα μέλη και τους φίλους μας.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζαρχανής
Νικόλαος Γούσιας
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ipa karditsas theatro opseis 1

ipa karditsas theatro opseis 2

ipa karditsas theatro opseis 3




Total
0
Shares
Previous Article

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης τήρησαν και φέτος στο Μουζάκι

Next Article

Τελευταίες εκπτώσεις στο ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ shoppingcenter στην Ιουλιέτας Αδάμ στα Τρίκαλα!