Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θαυμαστή επέμβαση της Παναγιάς Βασίλισσας σε καρκινοπαθή!

Του Πρεσβυτέρου Νικολάου Δαλαγιώργου

Στα μάτια του Χριστού, ο πόνος δεν αποτελεί απαραίτητα τη συνέπεια μιας προσωπική αμαρτίας.  Ορισμένα λόγια του Χριστού στα Άγια Ευαγγέλια, θα ήταν δυνατόν να μας αφήσουν να πιστεύουμε ότι Αυτός ο Ίδιος έχει αποδεχτεί, ακόμη και εγκωμιάσει τον πόνο.  Στο ζήτημα της αρρώστιας του Λαζάρου:  “Αυτή η αρρώστια δεν είναι για να φέρει τον θάνατο, αλλά για να φανεί η δύναμη του Θεού, για να φανερωθεί μέσω αυτής η δόξα του Υιού του Θεού”.  Κάπου αλλού στους Μακαρισμούς αναφέρει: ” Μακάριοι όσοι θλίβονται, γιατί αυτοί θα παρηγορηθούν” .

     Έτσι και ο Βασίλης μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του Καρκίνου, ζήτησε την βοήθεια της Παναγίας Βασίλισσας, ώστε να παρηγορηθεί και να πάρει δύναμη για να σηκώσει το βαρύ φορτίο.  Ήξερε ότι από την στιγμή που εμπιστεύτηκε το πρόβλημά του, δεν ήταν μόνος του.  Είχε τις ευχές των Αγίων Αναργύρων, αλλά κυρίως της Μητρικής Αγκάλης της Παναγίας Μητέρας.  Με δύναμη στα μάτια ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια τον αγώνα με χειρουργεία, χημειοθεραπείες, αλλά με βαθιά πίστη στην Δύναμη της Βασίλισσας μας. Το Σάββατο ήρθε να προσευχηθεί, μετά από χειρουργείο αφαίρεσης οστού της λεκάνης, γιατί περίμενε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων που θα έκριναν εάν είναι υγιής.  Τα αποτελέσματα βγήκαν και οι γιατροί δεν μπορούσαν να τα ερμηνεύσουν. Παραθέτουμε το μήνυμα που λάβαμε μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, κι αυτό για να έχετε ελπίδα, πίστη και αγάπη στο Έλεος του Θεού.

” Πατερ Νικόλαε καλησπέρα. Σας γράφω για να σας πω ότι μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας που σας είχα πει το Σαββατο. Ενώ όλοι οι γιατροί έλεγαν και φοβόντουσαν για το χειρότερο τελικά δεν έχω απολύτως τίποτε και δεν μπορούν να το εξηγήσουν – κάποια αποτελέσματα εξετάσεων-ιατρικώς. Απλώς για να γνωρίζετε ότι αυτό που συμβαίνει, δεν εξηγείται με λογική , αλλά μόνο από Θειϊκή δύναμη και παρέμβαση και σας το λέω με κάθε ειλικρίνια και σκέψη.
Βασίλης Κ……………”


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Panagia Vasilissa




Total
0
Shares
Previous Article

Στην μισή τιμή όλα τα παπούτσια στο κατάστημα KARAKIKES Shopping Center στα Τρίκαλα

Next Article

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Λεμεσού στο Αστυνομικό Μουσείο