Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θανάσης Παιδής και ΣΟΕΔ στηρίζουν έμπρακτα το ΕΕΕΕΚ Λάρισας

Σε μια κοινωνική δράση με ισχυρό μήνυμα προχώρησαν ο Θανάσης Παιδής και εκπρόσωποι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ)…
paidis eek Larisas

Θανάσης Παιδής και ΣΟΕΔ στηρίζουν έμπρακτα το ΕΕΕΕΚ Λάρισας

Σε μια κοινωνική δράση με ισχυρό μήνυμα προχώρησαν ο Θανάσης Παιδής και εκπρόσωποι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ)…

Εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξή τους στο σημαντικό έργο που παρέχει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρισας (ΕΕΕΕΚ Λάρισας) προσέφεραν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών που έχουν μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Στην παράδοση της δωρεάς παραβρέθηκαν ο Θανάσης Παιδής, ενώ από την πλευρά του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων ο αντιπρόεδρος Θωμάς Ντιντιός και τα μέλη: Ευάγγελος Καραθάνος, Χρήστος Σιανίδης, Παναγιώτης Κόρδας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Οι εποχές που διανύουμε είναι ιδιαίτερα απαιτητικές σε πολλά επίπεδα… Αυτό το δεδομένο επιβάλλει εγρήγορση ώστε να είμαστε κοντά σε κάθε φορέα που παρέχει κρίσιμο κοινωνικό και συνάμα εκπαιδευτικό έργο.

Ένας εξ αυτών είναι το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρισας, καθώς έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας για την παρουσία και την προσφορά του.

Στο πλαίσιο αυτό βρεθήκαμε για ακόμη μία φορά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ Λάρισας, όπου παραδώσαμε – μαζί με τα μέλη του δραστήριου Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων – υγειονομικό υλικό.

Κατά την επίσκεψη μας δόθηκε η ευκαιρία να συγχαρούμε τη Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Λάρισας για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στη συγκεκριμένη μονάδα.

Παράλληλα, αξίζουν θερμές ευχαριστίες στο ΣΟΕΔ, καθώς παραμένει σταθερά παρών σε δράσεις στήριξης φορέων της περιοχής μας.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά – με συγκεκριμένες πράξεις – στους χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ομάδες πολιτών και ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο. Η αλληλεγγύη ήταν, είναι και θα είναι στο επίκεντρο της καθημερινής δράσης μας στα Κοινά» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.




Total
0
Shares
Previous Article
eda thess 424gen

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη χρήση του Φυσικού αερίου

Next Article
Σπύρος Λάππας

Σπύρος Λάππας: Η ακρίβεια είναι εδώ και απειλεί την κοινωνία.