Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας

Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας

«Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας»

Δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη συνάντηση του με τη Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Μαίρη Κουτσιούμπα

Τη νέα Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Μαίρη Κουτσιούμπα επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,  ο κ. Κωτσός συναντήθηκε με τη διοίκηση, με εκπροσώπους των εργαζομένων και τις διοικήσεις των δομών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Νοσοκομείου, τις ανάγκες στελέχωσής του και για τα γενικότερα ζητήματα του Νοσοκομείου.

Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας

Ειδικότερα, η κα. Κουτσιούμπα ενημέρωσε το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας πως η ανάγκη για περεταίρω στελέχωση του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι ζωτικής σημασίας έτσι ώστε να επιτευχθεί η ορθή λειτουργία του. Επιπλέον, η νέα Διοικητής αναφέρθηκε στις λειτουργικές δαπάνες του Νοσοκομείου και στο καθήκον μας για αύξηση της χρηματοδότησης έτσι ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις και να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι πολίτες. Τέλος, η κα. Κουτσιούμπα σημείωσε στον κ. Κωτσό ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από την πλευρά του Νοσοκομείου και ότι πρόσφατα κατατέθηκε αίτημα ύψους 3,2 εκ. € που αφορά τη χρηματοδότηση από το ταμείο ανάκαμψης σχετικά με την ενεργητική και παθητική πυροπροστασία του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας

Ο κ. Κωτσός συνεχάρη τη νέα Διοικητή, της ευχήθηκε καλή αρχή στην ανάληψη των καθηκόντων της και δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη της ορθής λειτουργίας του Νοσοκομείου του Νομού μας αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας. Επιπρόσθετα, ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής μετέφερε τα συγχαρητήρια του και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και τους χαρακτήρισε «σύγχρονους ήρωες» καθώς ήταν αυτοί οι οποίοι υπερβάλλαν τους εαυτούς τους τα τελευταία 2 χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έτσι ώστε να προστατεύσουν το υπέρτατο αγαθό, αυτό της ζωής. Τέλος, ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας σημείωσε το υψίστης σημασίας έργο ύψους 5.414.850 € το οποίο εξελίσσεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ).

Θα σταθώ αρωγός σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας

Κατά την επίσκεψη του Βουλευτή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας εκτός από τη Διοικητή κα. Μαίρη Κουτσιούμπα, τη Διευθύντρια της Ιατρικής υπηρεσίας κα. Άννα Θεοδότου και τους κ. Βασίλη Αλεξόπουλου και Βασιλική Κουρκούνη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήθηκε επίσης και με τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας κα. Αγγελική Τσαντίκου, τις τομεάρχες Νοσηλευτικής υπηρεσίας, τη Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζόμενων κα. Ειρήνη Φιλίπου και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων.
Total
0
Shares