Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τέσσερις συλλήψεις σε Βόλο και Τρίκαλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις σε Βόλο και Τρίκαλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις σε Βόλο και Τρίκαλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες σε περιοχές της Θεσσαλίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -128,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -3- δενδρύλλια κάνναβης και -2- ζυγαριές

Συνελήφθησαν χθες, 28 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε Βόλο και Τρίκαλα, -4- άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά περίπτωση:

  • Συνελήφθη, χθες (28-11-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την οικία του και τον ακινητοποίησαν και ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -2- νάιλον συσκευασίες και -1- γυάλινο δοχείο με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -74,83- γραμμαρίων,
  • -1- μεταλλικό κυτίο που περιείχε ποσότητα σπόρων κάνναβης, βάρους -5,11- γραμμαρίων,
  • -2- ζυγαριές ακριβείας,
  • -1- τρίφτης &
  • -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -12-, -13- και -23- εκατοστών, αντίστοιχα, στο μπαλκόνι της οικίας, τα οποία εκριζώθηκαν.

Τέσσερις συλλήψεις σε Βόλο και Τρίκαλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

  • Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2023) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε., -2- ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθησαν να κατέχουν, ο ένας μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -28,32- γραμμαρίων και ο δεύτερος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,25- γραμμαρίων. Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
  • Συνελήφθη, χθες (28-11-2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη, βάρους -25,5- γραμμαρίων.Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης

Επόμενο άρθρο
Εργασίες βελτίωσης για 20 Γήπεδα του Δήμου Καρδίτσας και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Εργασίες βελτίωσης για 20 Γήπεδα του Δήμου Καρδίτσας και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο