Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τέλος εποχής για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι (φωτο)

trapeza peiraios mouzaki closed 10

Τέλος εποχής για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι (φωτο)

  Τέλος εποχής για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι καθώς από χτες Τετάρτη 21/07 ανέστειλε τη λειτουργία του. Στο σημείο κατέφθασε φορτηγό για την μεταφορά των γραφείων των υπαλλήλων και γενικότερα του εξοπλισμού της τράπεζας.

  Η Διοίκηση της τράπεζας στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του δικτύου της, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας 64 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την μείωση προσωπικού, με ένα από αυτά είναι και το κατάστημα στο Μουζάκι.

  Η είδηση του λουκέτου έπεσε κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία μιας και και υπήρξε κάποια προειδοποίηση και έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση της τράπεζας, η οποία αναφέρει ότι από σήμερα Πέμπτη 22/07 οι εργασίες και η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνονται σε κατάστημα της Καρδίτσας.

  Οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής, του εμπορικού συλλόγου, των φορέων εν γένει και των κατοίκων του Δήμου Μουζακίου για αναστολή του λουκέτου δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς από την πλευρά του Ομίλου η απόφαση για λουκέτο ήταν ειλημμένη.

Όσον αφορά στην παραμονή του ΑΤΜ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει ή θα μεταφερθεί σε νέα θέση, ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το κοινό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

trapeza peiraios mouzaki closed 4trapeza peiraios mouzaki closed 2 trapeza peiraios mouzaki closed 3trapeza peiraios mouzaki closed 5

trapeza peiraios mouzaki closed 6 1 trapeza peiraios mouzaki closed 7 1




Total
0
Shares
Previous Article
astynomika silipseis

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν για κλοπές σε σούπερ μάρκετ

Next Article
arxaioi gomfoi 6

Γ. Γιώτας: Ήρθε η ώρα των Αρχαίων Γόμφων!!! "Ευχαριστώ" τον Χρ. Μιχαλάκη, για την εκκίνηση των ανασκαφικών εργασιών...

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…