Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τελετή λήξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμου Πύλης

akadimies vagenas

 Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 7.00 μ. μ  πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του γηπέδου 8χ8 GREEN PARK του Αγίου Βησσαρίωνα μια μικρή γιορτή λήξης στα πλαίσια των στόχων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δ.Πύλης  «ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ», που είναι κατά σειρά ΑΘΛΗΣΗ, ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 .

 Μιας χρονιάς που έφθασε στο τέλος της μετά πολλών εμποδίων, όπως είναι σε όλους γνωστό.

 Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στην επανέναρξη ήρθαν περισσότερα παιδιά, γεγονός που σημαίνει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της Ακαδημίας κ. Βαγενά Κώστα και κ. Τσιαμπαλή Κώστα ότι τα παιδιά ήθελαν να ξεφύγουν από την κλεισούρα του σπιτιού .

 Κατά την διάρκεια του κλεισίματος της γιορτής ο κ. Βαγενάς Κώστας  ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για 6η συνεχόμενη χρονιά  την Ακαδημία , επίσης ευχαρίστησε τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γυμναστές της ακαδημίας  Σαργιώτη Δημήτριο και τον Σταμάτη Χαράλαμπο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να μάθουν στα παιδιά τα μυστικά της μπάλας, στον πολύ λίγο χρόνο για φέτος που υπήρξε.

 Η Ακαδημία λειτούργησε και λειτούργει ως ένα ζωντανό κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για την περιοχή του Δ. Πύλης. Στις σκέψεις των υπευθύνων είναι η βελτίωση και επέκταση τις ακαδημίας.

 Φέτος για πρώτη φορά διεξήχθη ένας πρωτότυπος φιλικός αγώνας μεταξύ των παιδιών και των γονιών τους, όπου μετά από έναν  συναρπαστικό αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ,με διακριθέντα στην ομάδα των γονέων τον πάτερ Βασίλειο, ο οποίος έδειξε με την στάση του ότι η εκκλησία πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά και τον αθλητισμό.

Στο τέλος στα παιδιά δόθηκαν σάντουιτς και χυμοί προσφορά της ακαδημίας.

 Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Τσιαμπαλής Κώστας και Βαγενάς Κώστας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη του GREEN PARK κ. Παπαστόλου Νίκο που παραχώρησε όλη την χρονιά τις εγκαταστάσεις δωρεάν.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ 18.00

Υ.Γ. Από την τελετή έλλειπαν αρκετά παιδιά λόγω διακοπών.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

akadimies vagenas 1 akadimies vagenas 2 akadimies vagenas 3




Total
0
Shares
Previous Article
Στην κορυφή Σοκόλ του Βόρα ο ΣΠΟρΤ

Στην κορυφή Σοκόλ του Βόρα ο ΣΠΟρΤ

Next Article
bar club metra

Τέλος οι όρθιοι από σήμερα σε μπαρ και κλαμπ για να... «καθίσει» το κύμα της πανδημίας