Τελετές ορκωμοσίας νέων Δημοτικών Αρχών Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας, Σοφάδων, Παλαμά, Καρδίτσας

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Μουζακίου

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να παρευρεθείτε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μουζακίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στις 20:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου.

Με τιμή

Θεοφάνης Στάθης

Δήμαρχος Μουζακίου


Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Αργιθέας

Σας προσκαλούμε στη δημόσια τελετή ορκωμοσίας των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων που θα πραγμετοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 18.30 στο Δημαρχείο Ανθηρού.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Σας περιμένουμε

Με τιμή

Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αργιθέας

Ανδρέας Β. Στεργίου


Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Παλαμά

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους απευθύνει ο απερχόμενος και εκ νέου Δήμαρχος Παλαμά κ.Γιώργος Σακελλαρίου , να τιμήσουν με την παρουσία τους την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, των εκλεγμένων Προέδρων και συμβούλων κοινοτήτων του Δήμου Παλαμά.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24-08-2019, στις 12 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναγιώτης Παλαμάς», που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ και Παπάγου.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Παλαμά

Γιώργος Σακελλαρίου


Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Την Κυριακή 25/8/2019 και ώρα 11:00 π.μ. παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, καθώς και των Τοπικών Συμβουλίων.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου <<ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ>> Μορφοβουνίου και η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους τους Δημότες.

Με τιμή

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

Νάνος Παναγιώτης


Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Σοφάδων

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Σοφάδων, η οποία θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Αθανάσιος Σκάρλος


Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Καρδίτσας

Την Κυριακή (25/8)  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο με ώρα έναρξης 20.00.

Με τιμή

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρδίτσας

Βασίλης ΤσιάκοςTotal
0
Shares