Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Σινάνη – Θεοδωροπούλου

 

Ψηφίσματα και μηνύματα στη μνήμη της…

Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Σινάνι – Θεοδωροπούλου, μετά από μάχη με ασθένεια που την ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο. Η κηδεία της έγινε την Τετάρτη 29/5/2018 στις 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας και σε αυτήν παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης θεσσαλιώτιδος κ.κ. Τιμόθεος. Εκ μέρους των πρώην συναδέλφων της, επικήδειο εκφώνησε ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Καρδίτσας κ. Χρήστος Στύλλος.

Η Δέσποινα ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της Θόδωρο είχε αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα μέσω του Συλλόγου Τριτέκων Καρδίτσας. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και τρία παιδιά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, εκφράζει στην οικογένειά της τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ψήφισμα του Συλλόγου Τριτέκων Καρδίτσας για τον θάνατο της Δέσποινας Σινάνη– Θεοδωροπούλου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκων Νομού Καρδίτσας, συνεδρίασε έκτακτα με το άγγελμα της είδησης του θανάτου της Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωροπούλου, συζύγου του προέδρου του Συλλόγου μας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου.

Η Δέσποινα έδωσε τα μέγιστα στην δημιουργία και την ανάπτυξη του συλλόγου μας και ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσας την Τετάρτη 29/5/2018 στις 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς της.

Να καταθέσει στέφανο στη σορό της.

Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκων Νομού Καρδίτσας

Ψήφισμα της Διοίκησης Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) για τον θάνατο της Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωροπούλου

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) με το άγγελμα της είδησης του θανάτου της Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωροπούλου, συζύγου του προέδρου Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

– Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. στην οικογένειά της και στους οικείους της.

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της .

– Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά της.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την προσωπικότητα της , οι κουβέντες φτωχές μπροστά στο πόνο όλων.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά της .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στον σύζυγο και στους συγγενείς της εκπλιπούσας Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωρόπουλου.

ΨΗΦΙΣΜΑ της Διοίκησης Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας για το θανάτο της Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωροπούλου, συζύγου του προέδρου Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου

Το Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Δέσποινας Σινάνη – Θεοδωροπούλου, συζύγου του προέδρου Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

– Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. και των Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας στην οικογένειά της και στους οικείους της .

Αυτές στιγμές που δεν ξέρει τι να πει κανείς. Μια μάνα με τρία παιδιά που αγωνίστηκε μέσω του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας , για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον .

Δέσποινα, σε γνωρίσαμε στους πανελλαδικούς αγώνες των Τριτέκνων, ήσουν πάντα παρόν . Δεν θα σε ξεχάσουμε.

Καλό Παράδεισο Δέσποινα

Από το Δ.Σ. Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας

Ο Πρόεδρος Δήμος Βασίλειος, Ο Αντιπρόεδρος Μπεϊντάρης Ταξιάρχης, Ο Γ. Γραμματέας Κατωγιάννης Ηλίας, Τα μέλη Κούστα Ερατώ, Κρουστάλλας Σπυρίδων, Τσάγκας Θεοχάρης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος Κρήτης

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Αγαπητέ Θεόδωρε

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια είναι δύσκολα. Ειδικά όταν χάνεται ένας αγαπητός άνθρωπος. Μια μητέρα με τρία παιδιά που αγωνίστηκε να τα μεγαλώσει και να τα δει να προοδεύουν, να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μια γυναίκα που πάντα ήταν κοντά στον αγαπημένο τηςσύζυγο. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λασιθίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου, του Προέδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας.

Καλό Παράδεισο Δέσποινα

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Χαβάκης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ Ηρακλείου

Θερμά συλλυπητήρια

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Δέσποινας. Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Μανώλης Αχλαδιανάκης, Δρόσος Βασιλειάδης, Μαρία Παπαθανασίου, Ευτύχης Σαρτζετάκης, Γιώργος Κοζυράκης, Κώστας Βαρβεράκης, Δημήτρης Μοάτσος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καρδίτσας αντί στεφάνου στη μνήμη της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΙΝΑΝΗ- ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ θα προσφέρει χρηματικό ποσό για ενίσχυση και ανακούφιση φτωχής οικογένειας.

Εκ του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαίνια συστεγασμένων Φαρμακείων στο Μουζάκι

Next Article

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Υγείας Ιωάννα Λάκα, μιλά για κήλες με τον Γεν. Χειρουργό Δημήτρη Γκιουζέλη στον Πειραία.