Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για δηλώσεις covid 19, τέλη κυκλοφορίας και επίδομα θέρμανσης

Λήγει σήμερα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ο χρόνος υποβολής της αίτησης τους
epidoma thermansis petrelaio

Λήγει σήμερα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ο χρόνος υποβολής της αίτησης τους προκειμένου να αποζημιωθούν για τα μειωμένα ενοίκια του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, σε όσους δεν εισέπραξαν καθόλου το ενοίκιο ή ήταν «κουρεμένο» θα πρέπει να τα δηλώσουν μέχρι σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για να λάβουν αποζημίωση για το 80% του μηνιαίου μισθώματος στην περίπτωση που δεν εισέπραξαν καθόλου ενοίκιο η θα αναπληρώσουν το 50% της ζημιάς που υπέστησαν αν έλαβαν μειωμένα κατά 40% ενοίκια τον Ιανουάριο. Τα χρήματα της κρατικής επιδότησης αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων σταδιακά από τις 15 Μαρτίου.

Στην ουρά ωστόσο, περιμένουν για να αποζημιωθούν χιλιάδες ιδιοκτήτες που δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ για τα «κουρεμένα» ενοίκια του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου ενώ σε αναμονή για την αποζημίωση βρίσκονται πολλοί ιδιοκτήτες για τα μειωμένα ενοίκια από τον περασμένο Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία έως το Δεκέμβριο.

Πολλές περιπτώσεις βέβαια οφείλονται και σε λάθη που έγιναν από τους ιδιοκτήτες κατά την υποβολή των δηλώσεων covid. Για τις περιπτώσεις αυτές αναμένεται να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα και να δοθεί προθεσμία για ένα επιπλέον μήνα προκειμένου οι ιδιοκτήτες να διορθώσουν τα λάθη στις δηλώσεις.




Total
0
Shares
Previous Article
Περιβαλλοντική δράση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Περιβαλλοντική δράση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Next Article
paidikoi stathmoi nhpiagogeia

Ανοίγει από σήμερα, Δευτέρα 1/3/2021, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-2022