Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

TEI Θεσσαλίας: «Επίδειξη θερμοκηπίων – Εκπαίδευση στο πεδίο» – “Farmers Field School”

Ανοιχτή πενθήμερη ενημέρωση κοινού διοργανώνει το TEI Θεσσαλίας ως επικεφαλής του έργου «Adapt2change: Προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των υδάτινων πόρων».

Η ενημέρωση θα διαρκέσει από Δευτέρα 23 Μαΐου έως και Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στα θερμοκήπια του έργου Adapt2Change του ΤΕΙ Θεσσαλίας με ελεύθερη είσοδο. Στην ενημέρωση θα παρευρεθούν εταίροι του έργου καθώς και εξειδικευμένα στελέχη στο αντικείμενο των θερμοκηπίων. Οι ώρες της ενημέρωσης και εκπαίδευσης στα πρωτότυπα θερμοκήπια θα είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 – 15:00 και Πέμπτη: 10:00 – 19:00. Αντικείμενο της ενημέρωσης θα είναι: «Επίδειξη θερμοκηπίων – Εκπαίδευση στο πεδίο» – “Farmers Field School”.

Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, το έργο «Adapt2Change», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοδοξεί να προωθήσει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που να μπορούν να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες.

Στην υλοποίηση του έργου συμμετέχουν το ΤΕΙ Θεσσαλίας (επικεφαλής εταίρος), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Πειραιά, το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών Κύπρου, το KEK Ευρωπληροφόρηση Α.Ε. και η ICON Group Τεχνική ΕΠΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.adapt2change.eu ή να επικοινωνήσετε με το ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καθ. Αλέξανδρος Παπαχατζής, Συντονιστής Έργου, τηλ: 2410 684283, e-mail: papachad@teilar.gr).

adapt_fylladio_001 adapt_fylladio_002




Total
0
Shares
Previous Article

Διατηρούνται οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές για το 2016 για 19.500 μηχανικούς

Next Article

Παρόχθια συστήματα άρδευσης εγκαθιστά στην Κρανιά ο Δήμος Μουζακίου