Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Άνοιξε η εφαρμογή για τις μετεγγραφές αδελφών

 

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας γνωστοποιεί ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε προκύψει από τις 16-3-2018 σε κεντρικό εξυπηρετητή (server) του Ιδρύματος που υποστηρίζει το πληροφοριακό σύστημα του Φοιτητολογίου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση μετεγγραφής σε αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (ν. 4521/2018, Α΄ 38), έχει πλέον αποκατασταθεί.

Κατόπιν αυτού, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι στο ΤΕΙ Θεσσαλίας – και οι αδελφοί τους – να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών αδελφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it.minedu.gov.gr (ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από 28/3/2018 έως 30/3/2018.

Επειδή για να θεωρηθεί έγκυρη οποιαδήποτε αίτηση μετεγγραφής με τη διαδικασία των αδελφών φοιτητών, είναι απαραίτητο να υποβληθεί από τον άλλο αδελφό είτε δήλωση αποποίησης μετεγγραφής είτε αντίστοιχη αίτηση για από κοινού μετεγγραφή, το Π.Σ. των μετεγγραφών αδελφών θα είναι διαθέσιμο στις παραπάνω ημερομηνίες, για τους φοιτητές όλων των Ιδρυμάτων.

Επισημαίνεται ότι για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, καμία παράταση δεν θα δοθεί.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίδομα παιδιού 2018: Από σήμερα η πληρωμή της α΄ δόσης

Next Article

O Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποιεί σχολή νέων διαιτητών Volley