Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα στην Δρακότρυπα Καρδίτσας (Ολόκληρη η εκπομπή)

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου προβολών στα τοπικά κανάλια σχεδόν σε κάθε περιοχή της χώρας, η εκπομπή Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα με θέμα την Δρακότρυπα και την γύρω περιοχή, πλέον ανέβηκε και στο YouTube.com

Υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή έχει ως σκοπό να παρουσιάσει τις γεύσεις, την ιστορία, την λαογραφία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές κάθε περιοχής μέσα από μία πολιτιστική ματιά!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν με πλάνα από το Μουζάκι και τον Πάμισσο ποταμό το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2017 και συνεχίστηκαν με πλάνα από τον συνοικισμό Κεραμαριό.

Το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουνίου 2017, η μαγευτική Λίμνη πλαστήρα πήρε την σκυτάλη των γυρισμάτων ενώ σειρά είχε η Δρακότρυπα.

Το συνεργείο τράβηξε πλάνα, τόσο επίγεια όσο και εναέρια από ολόκληρη την Δρακότρυπα, το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου κ.α., ενώ η εκπομπή έκλεισε με χορούς στην πανέμορφη πλατεία του χωριού μας!

Στο όλο εγχείρημα συμμετείχε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Συλλόγος Δρακότρυπας “Η Ανάπλαση”. Υπενθυμίζουμε την πρώτη ανάρτηση μαζί με τις ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές εδώ

Απολαύστε το βίντεο:


ΠΗΓΗ: drakotrypa.gr , Γιάννης Γλυνός




Total
0
Shares
Previous Article

Μια φωνή κι ένα ακορντεόν σε τραγούδια του κόσμου..

Next Article

Στο ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών στη Λάρισα