Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα ταλέντα του Φωκιανού Καρδίτσας σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων Κ18

Τα ταλέντα του Φωκιανού σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων - Κορασίδων Κ18

Τα ταλέντα του Φωκιανού σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων Κ18

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φωκιανού συνεχίστηκαν με την συμμετοχή του στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παίδων, Κορασίδων που έγιναν στην Λάρισα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Φωκιανού αποτελούμενη από Παίδες, Κορασίδες αλλά και από αθλητές μικρότερης ηλικίας αγωνίσθηκε διακρίθηκε και πρωταγωνίστησε και σ’ αυτούς τους αγώνες με πολλούς αθλητές και αθλήτριες.

Τα ταλέντα του Φωκιανού σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων - Κορασίδων Κ18

Το Ύψος το αγώνισμα που καλλιεργεί σε βάθος ο Φωκιανός με προπονητή τον Γούσια Νικόλαο είχε την τιμητική του στο πρωτάθλημα Κ18 τόσο στους Άνδρες όσο κι στις Γυναίκες.

Πρώτες θέσεις και σίγουρη είσοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Κ18 κατέκτησαν τόσο ο Κουτσιόγκουλος Αποστόλης όσο και η Πολύζου Μαριάνθη με επιδόσεις Πανελλήνιας εμβέλειας 1μ.83εκ και 1μ.61εκ αντίστοιχα, επιδόσεις με τις οποίες σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 .

Η Παγκορασίδα Κ16 Παπαβασιλείου Άννυ κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 1μ.45εκ και είναι αυτή που συμπληρώνει την ομάδα του Φωκιανού θέτοντας υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, μαζί της η Ράϊκου Γεωργία που ήταν 6η με επίδοση 1μ.35εκ.

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σωματείου μας μπορεί να θεωρηθεί η 3η θέση της Καντερέ Στεφανίας με επίδοση 5μ.10εκ που αγωνίστηκε ανάμεσα σε τριάντα κοπέλες. Όλα τα έγκυρα της άλματα ήταν πάνω από τα 5 μέτρα γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο που θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον με μεγάλες επιδόσεις και συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στον αγώνα συμμετείχε και η Γιαννάκου Άρια που στον πρώτο της αγώνα πέτυχε επίδοση 4μ.43εκ και θέση την 17η .

Τα ταλέντα του Φωκιανού σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων - Κορασίδων Κ18

Στο βάδην όπως φυσικό ήταν υπόθεση του Φωκιανού με την Αρβανιτάκου Χρύσα να κερδίζει τον αγώνα με στην πολύ καλή επίδοση των 25΄.42΄΄.99 και να θέτει υποψηφιότητα για τις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και την Μπαρκαλή Ευφραιμία την 3η θέση με πρόκριση και αυτή σύμφωνα με τον χρόνο της 30΄.57΄΄.28 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Με την πολύ καλή επίδοση στα 400μ με 57΄΄.29 που συνοδεύθηκε με την 3η θέση ο Τσόγκας Αναστάσης δείχνει από αγώνα σε αγώνα την αθλητική του εξέλιξη με συνεχόμενες ατομικές επιδόσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

Η Δισκοβολία το επόμενο αγώνισμα του Φωκιανου με συμμετοχή της Τσανάβα Γεωργίας και της Αυγέρη Μαρίας να καταλαμβάνουν την 3η και 4η θέση με επιδόσεις 20μ.10εκ και 19μ.80εκ αντίστοιχα, βελτιωμένες αισθητά από τον προηγούμενο τους αγώνα.

Στον ακοντισμό ο Φωκιανός είχε συμμετοχή με τρεις αθλήτριες την Παγκορασίδα Κ16 Κολοκύθα Ζωή την Μακρή  Έλντα και την Παγκορασίδα Κ16 Παπαβασιλείου Δήμητρα να κερδίζουν την 4η , 6η και 7η θέση αντίστοιχα με επιδόσεις 24μ.92εκ , 20μ.54εκ και 19μ.00εκ .

Τα ταλέντα του Φωκιανού σε αγώνες στο Διασυλλογικό Παίδων - Κορασίδων Κ18

Τα 4Χ100μ των Κορασίδων ο Φωκιανός συμμετείχε με την Πολύζου Μαριάνθη, Καντερέ Στεφανία, Ντάκου Ιωάννα και Γιαννάκου Άρια στον πρώτο τους αγώνα σε σκυταλοδρομία κέρδισαν την 5η θέση με τον πολύ καλό χρόνο των 53΄΄.58. Να σημειωθεί ότι ως το τέλος ήταν αμφίρροπη η συμμετοχή τους λόγω του ότι η Στεφανία Καντερέ δεν είχε ολοκληρώσει τις προσπάθειές στο Μήκος που αγωνιζόταν.

Θετική ήταν η συμμετοχή του Μπαντή Θανάση στο μήκος που αν και δεν πέτυχε την ατομική του επίδοση ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5μ.20εκ.

Την 11η θέση,  στα 200μ με επίδοση 30΄΄.04 κατέκτησε η Ντάκου Ιωάννα μένοντας πίσω από τον καλό της εαυτό στα 200μ, ωστόσο είναι σίγουρη η διάκριση της στο μέλλον.

Δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα των 3.000μ ο Φατόλας Ιωάννης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Με ταλέντα αθλητές που δουλεύονται προγραμματισμένα, συντονισμένα και δημιουργικά από τους Προπονητές του σωματείου μας τον Θανάση Δεληγιάννη τον Νίκο Γούσια και την Σταυρούλα Θεοδωροπούλου το λιγότερο που μπορεί να τους συμβεί είναι σίγουρη επιτυχία τους στους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν. Την προσπάθειά τους την επικροτούν οι γονείς και οι παράγοντες του Φωκιανού.




Total
0
Shares
Previous Article
silipsi astynomia

Τύρναβος: Συνελήφθη ανήλικος κατηγορούμενος για πέντε περιπτώσεις κλοπών

Next Article
Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Βαρβάρα Πάτρα

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Βαρβάρα Πάτρα

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…