Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα σημερινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα των rapid tests στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων

Δωρεάν rapid tests στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων

Τα σημερινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα των rapid tests στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των rapid tests στο Δήμο Καρδίτσας

Στα σημερινά (Τρίτη) rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ελήφθησαν 282 δείγματα και βρέθηκαν 8 θετικά.

Εξάλλου σε ότι αφορά στα rapid tests στις Κοινότητες είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Στη Μητρόπολη ελήφθησαν 65 δείγματα και βρέθηκε 1 θετικό, στο Σταυρό ελήφθησαν 26 δείγματα όλα αρνητικά.

Την Τετάρτη τα rapid tests συνεχίζονται στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και στο χώρο της εμποροπανήγυρης. Την Παρασκευή συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στη Τ.Κ. Φράγκου (Κοινοτικό Γραφείο) και από ώρα 8:00 έως 11:00 όπου θα μπορούν να προσέλθουν οι κάτοικοι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους προσέρχονται είναι να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ.

Τα τεστ οργανώνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αποτελέσματα rapid tests στις ΤΚ Κέδρου και Λουτροπηγής

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 30/3 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):

-Στην Τ.Κ Κέδρου με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 34 τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

-Στην Τ.Κ Λουτροπηγής, με πρωτοβουλία   του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκια του ΕΟΔΥ   πραγματοποιήθηκαν 13 τεστ και όλα ήταν αρνητικά

Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στις ΤΚ Ανάβρας και Λεονταρίου

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 31/3/2021 από ώρα 08.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην ΤΚ Ανάβρας. 

Την Τετάρτη 31/3/2021 από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην ΤΚ Λεονταρίου.

Στα rapid tests μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.




Total
0
Shares
Previous Article
Ιδρύεται η «Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα» του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας - Παρατείνεται η ημερομηνία αιτήσεων

Ιδρύεται η «Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα» του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας - Παρατείνεται η ημερομηνία αιτήσεων

Next Article
αποκατάσταση του Πάμισου ποταμού

Έργο 150.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση του Πάμισου ποταμού μέσα στον αστικό ιστό του Μουζακίου

Related Posts