Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το κουδούνι χτύπησε και … ο Κολοσσός της Ρόδου επέστρεψε στη Δρακότρυπα!

kolossos

Το κουδούνι χτύπησε και όλοι , μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Δρακότρυπας για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού για το νέο σχολικό έτος. Οι 16 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων πήραν τη θέση τους. Δύο νέοι παιδαγωγοί προστέθηκαν στο δυναμικό του σχολείου (ο δάσκαλος Δημήτρης Κοντογιάννης και η νηπιαγωγός Αλεξάνδρα Καμινιώτη) μαζί με τον «παλαιό» Δημήτρη Σούφλα.

Και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χωριό μας επισκέφτηκαν, για να παραστούν στην «πρώτη μέρα» των μαθητών και στον αγιασμό, οι παίχτες και το τεχνικό team του Κολοσσού της Ρόδου. Οι παίχτες πρόσφεραν δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ η γραμματέας του Συλλόγου Ράνια Ρίζου μοίρασε στους μαθητές τον εκπαιδευτική ύλη (τετράδια, μολύβια μπλοκ ζωγραφικής, Άτλαντες κτλ.) που αγοράστηκε για μια ακόμη χρονιά από την «Ανάπλαση».

Ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυναν στους μαθητές οι δύο ιερείς, που χοροστάτησαν στη θεία λειτουργία, ο πατέρας Νικόλαος και ο πατέρας Αναστάσιος, ο Διευθυντής του Σχολείου Δημήτρης Σούφλας, ο γενικός διευθυντής του Κολοσσού Γιώργος Γκοτζογιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σεραφείμ Κωστάκης και ο αντιπρόεδρος του ΜΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ φιλόλογος Γιώργος Κωστάκης.

Κατόπιν επισκεφτήκαμε όλοι μαζί το κατάστημα «καφέ Βεργής» όπου και ο Σύλλογος μας κέρασε τους αθλητές καφέ, γλυκά και τους πρόφερε αναμνηστικά μπλουζάκια, πράγμα που τους χαροποίησε ιδιαίτερα. Αφού γεύτηκαν την Δρακοτρυπιανή φιλοξενία κατευθυνθήκαμε στο ανακαινισμένο γήπεδο του μπάσκετ, όπου κάποιοι αθλητές επιδόθηκαν σε σουτ και σε εντυπωσιακά καρφώματα, που δύσκολα να τα ξαναδεί το χωριό μας! Όλο το τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού έμεινε ενθουσιασμένο από τις ομορφιές του χωριού μας και οι αθλητές ζητούσαν διαρκώς να μάθουν στοιχεία για τον τόπο μας.

Η φήμη της Δρακότρυπας μέσα από τις περιγραφές και αφηγήσεις των παιχτών μετά την επιστροφή στους τόπους τους, αλλά και μέσα από το φωτογραφικό υλικό θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της χώρας. Έφυγαν δίνοντας την υπόσχεση πως και του χρόνου τέτοια μέρα θα ξανασυναντηθούμε στον ίδιο χώρο για τρίτη φορά!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Mouzaki Palace Γιώργο Σύλα για την μεταφορά των παιχτών στο χωριό, καθώς και τον φωτογράφο μας Δημήτρη Πούλιο ο οποίος αφιλοκερδώς απαθανάτισε μερικές πολύ όμορφες στιγμές από τη σημερινή μας εκδήλωση.

Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου

kolossos1

kolossos3




Total
0
Shares
Previous Article
ishmeria

Φθινοπωρινή ισημερία 2019. Η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου

Next Article
dimos Mouzakiou rithmisi dosewn

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Ανακοίνωση για τη Ρύθμιση Οφειλών

Related Posts