Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Σ.Π.ΟΡ.Τ. 

Ekthesi sport

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του συλλόγου μας, του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων (ΣΦΜΤ) και του κοινού της πόλης μας, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας το Σάββατο 23/2/2020 στο Κουρσούμ Τζαμί.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Σ.Π.ΟΡ.Τ.  Νίκος Σιάχος αναφέρθηκε στην επέτειο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις αρχές και στη δράση του.

Στη συνέχεια, η κα Έφη Ντάφη, εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων και μέλους του ΣΦΜΤ μίλησε για τον χώρο φιλοξενίας της έκθεσης και την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ) η οποία πλαισίωσε την εκδήλωση παίζοντας έργα κλασσικής και σύγχρονης μουσικής.

Ακολούθησε το ταξίδι των θεατών στους ορεινούς δρόμους της πατρίδας μας, έτσι όπως αυτοί αποτυπώθηκαν μοναδικά από τους φωτογράφους μας.

Οφείλομε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΣΟΝΤ Δ. Κολοκυθά, Γ. Μουτσίκα, Ζ. Στασινού, Α. Τσίγκα και τον καθηγητής τους Ν. Νικολαΐδη για το μελωδικό κομμάτι της εκδήλωσης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων και προσωπικά την κα. Ντάφη για τον χώρο φιλοξενίας, και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 28/2/2020 κάθε πρωί από 10:00 -13:00.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων (Σ.Π.ΟΡ.Τ.) οργανώνει  έκθεση φωτογραφίας των μελών του με θέμα τον ορεινό όγκο της χώρας μας στο Κουρσούμ Τζαμί από 22 έως 28/2/2020 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 22/2/2020 και ώρα 7:00’ μμ. με τη συμμετοχή μελών  της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΣΟΝΤ) του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων. Η έκθεση θα είναι ανοικτή κάθε πρωί από 10:00 – 13:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας στα γραφεία του συλλόγου – Μ. Μπότσαρη 2 (απέναντι από τον ΟΤΕ), κάθε Παρασκευή από 9 -10  μμ. Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.trikalasport.gr και τη σελίδα μας στο facebook ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.




Total
0
Shares
Previous Article
dimarxeio

Συνεδριάζει το Δημοτικό και το Οικονομικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Next Article
eksoikonomw

Ακόμη περισσότερα νοικοκυριά στο  πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ Οίκον με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας