Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τα 1ο & 4ο Νηπ/γεία Μουζακίου στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

 

Για πρώτη φορά η χορωδία των παιδιών των 1ου & 4ου Νηπιαγωγείων Μουζακίου έλαβε μέρος στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας όπου βραβεύτηκε και δέχτηκε πρόσκληση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Διεθνείς Διαγωνισμούς στο Pagani ή στην  Cosenza, τον Απρίλιο, ή να λάβει μέρος στο σημαντικό Μουσικό Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στο Salerno της Ιταλίας τον Ιούλιο.

Οι Προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, Ελένη Κάμπα και Έλενα Νασιοπούλου, συγχαίρουμε τα παιδιά μας για τη μουσική, τη χαρά και τη συγκίνηση που μας χάρισαν, καθώς και για τη μεγάλη διάκριση που απέσπασαν.

Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς Μαρία-Χριστίνα Μητροπούλου και Λευτέρη Βαγενά, που συνόδευσαν τη χορωδία μας με την ίδια χαρά τόσο στις πρόβες όσο και στην εμφάνισή της, με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για τη μουσική και τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του φεστιβάλ, κ.Νίκο Ευθυμιάδη, για το σημαντικό έργο που επιτελεί προβάλλοντας τον τόπο μας και για τον πολιτισμό που προσφέρει.

Τον ευχαριστούμε θερμά που μέσα από αυτό το γεγονός που με την ίδια επιμονή και ενθουσιασμό πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στο Μουζάκι, μας έδωσε την ευκαιρία με τη συμμετοχή μας να αναδείξουμε το εκπαιδευτικό μας έργο.

Τον ευχαριστούμε ακόμα για την άψογη οργάνωση και τη ζεστή αγκαλιά με την οποία υποδέχτηκε τη μικρή σε ηλικία μα μεγάλη σε ενθουσιασμό χορωδία μας.

Οι Προϊσταμένες

Ελένη Κάμπα, Έλενα Νασιοπούλου

nipiagogeio mouzakiou 1

nipiagogeio mouzakiou 3

nipiagogeio mouzakiou 2




Total
0
Shares
Previous Article

Εξωδικαστικός συμβιβασμός και ρυθμίσεις - Νέα ρύθμιση και για τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια

Next Article

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας στο «Γύρο Θυσίας»

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…