Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Tρίκαλα – Απαράδεκτο !!! Εν μέσω κορονοϊού τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας

keraia

Σε μία περίοδο που ο κόσμος είναι κλεισμένος στο σπίτι και δεν μπορεί να αντιδράσει έρχεται και η τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Στην πόλη των Τρικάλων υπάρχουν περίπου 30-40 κεραίες κινητής τηλεφωνίας με τις περισσότερες να είναι αόρατες αφού είναι καμουφλαρισμένες .

Από σήμερα λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης προστέθηκε άλλη μία κεραία.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες είναι αυτή η κεραία της e-trikala ή εκείνης που αποφάσισε και θα πάρει ο δήμος 25.000 ετησίως.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων είχε αποφασίσει την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε πυλώνα του Δημοτικού Σταδίου.

Να υπενθυμίσουμε τις αντιδράσεις των προπονητών του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων , του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργου Καϊκη και πολλών άλλων.

Το θέμα είναι να βγει κάποιος επιστημονικός φορέας ο οποίος θα αποφανθεί αν αυτή η νέα κατάσταση θα ωφελήσει …. τους εκατοντάδες αθλητές που προπονούνται καθημερινά και βέβαια να μη ξεχνάμε ότι δίπλα από το δημοτικό στάδιο υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.




Total
0
Shares
Previous Article
epsk 1

Τα σωματεία της ΕΠΣΚ ενισχύονται οικονομικά με 800 ευρώ

Next Article
syntakseis 2

Συντάξεις Μαϊου 2020. Αλλαγές και πληρωμή με ΑΜΚΑ

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…