Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύσκεψη στο Δήμο Μουζακίου για το κτηματολόγιο

Σύσκεψη του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γεωργίου με τους προέδρους των χωριών για το κτηματολόγιο

Ευρεία σύσκεψη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός με στόχο το συντονισμό όλων εν όψει των δηλώσεων των Δημοτικών εκτάσεων στο κτηματολόγιο.

Ο κ. Κωτσός ζήτησε από τους προέδρους να συνεργαστούν στενά με την Αντιδήμαρχο κ. Τσιούφη που έχει την ευθύνη και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να δηλωθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια οι δημοτικές εκτάσεις του Δήμου Μουζακίου στο κτηματολόγιο.

Εκείνο που ζήτησε ο Δήμαρχος είναι να επισημανθούν τυχόν καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων προκειμένου να διορθωθούν και κυρίως εκείνες οι περιπτώσεις ιδιωτών που συνέταξαν και συμβόλαια σε βάρος δημοτικών εκτάσεων με τη μέθοδο της χρησικτησίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλατσός, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μαυρομματίου κ. Νάσιος, Πευκοφύτου κ. Χαλίλης, Χάρματος κ. Νικάκης, Καππά κ. Φωτάκης, Γελάνθης κ. Τσιούμας, Ελληνοπύργου κ. Βλάχος, Λοξάδας κ. Μούντζιας, Δρακότρυπας κ. Μπούρμπος, Κρυοπηγής κ. Σοφογιάννης, Ανθοχωρίου κ. Τσίγκας, Πύργου Ιθώμης κ. Γκαραβέλας, Ελληνόκαστρου κ. Γρηγορίου, Μαγουλίτσας κ. Σπανός, Βατσουνιάς κ. Χαϊντούτης και ο Τοπικός Σύμβουλος Οξυάς κ. Σωτηρίου, μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας και η γεωπόνος του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τέλος από τους προέδρους ζητήθηκε το συντομότερο δυνατό να καταθέσουν τις προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα εν όψει του νέου προϋπολογισμού που συντάσσεται από το Δήμο Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Δεν έχει σχέδιο για το Δ. Μουζακίου, θέλει να φτιάξει για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τρομάρα του !!!

Next Article

Αποκατάσταση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε Καρδίτσας