Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΔΥΘ

padyth Argithea

 Σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, η οποία αποτελεί μια από τις κύριες και ουσιαστικές αρμοδιότητες του Α’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΔΥΘ στα Τρίκαλα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ, Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτρης αναφέρθηκε με συντομία στη σημασία της διαχείρισης των απορριμμάτων και τόνισε ότι σήμερα έχουν δρομολογηθεί αναβαθμισμένες δράσεις για τη διαχείρισή τους (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, Πράσινα Σημεία, Βιοαποδομήσιμα Απόβλητα κλπ) που αφορούν όλη τη Δυτική Θεσσαλία.

Αναφέρθηκε στη σημασία της καλής συνεργασίας όλων ώστε να αντιμετωπιστεί το δύσκολο πρόβλημα των απορριμμάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Από την πλευρά του ο Διευθυντής της ΠΑΔΥΘ κ. Πλιάσσας Ορέστης έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τη λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που λειτουργεί από το 2005 στο Αρτεσιανό και εξυπηρετεί τους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων.

Το Δήμο Αργιθέας εκπροσώπησε στη συνάντηση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Τσιατσιάνης Ηλίας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Καμπούρης Δημήτριος και κ. Γραμμένος Κώστας, οι οποίοι στο περιθώριο είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν ειδικότερα τα θέματα που απασχολούν την Αργιθέα.

Συμφώνησαν για μια νέα συνάντηση ώστε να συζητηθούν οι ιδιαιτερότητες που απασχολούν το Δήμο, στο σύνολό τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

2bdea588027a8c10da1001aebc85aca7

266e26a108e4e4f7a1a8560a2aaeee95




Total
0
Shares
Previous Article
oaed slide

Ο Ο.Α.Ε.Δ ανακοινώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων σπουδαστών/τριων Έτους Κατάρτισης 2019-2020

Next Article
vohtheia sto spiti

Βοήθεια στο Σπίτι. Αναβάθμιση και πρόσληψη 3000 εργαζομένων