Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων συγκάλεσε η Δημ. Αρχή Καρδίτσας

karditsa diefthides sxoleion 2

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων συγκάλεσε η Δημ. Αρχή Καρδίτσας

Σε πολύ καλό επίπεδο η προετοιμασία των σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Καρδίτσας είχε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

Η σύσκεψη έγινε εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σχολικών κτιρίων ώστε να δεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Εισαγωγικά ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της πριν από τρία χρόνια έδωσε μεγάλη έμφαση στα έργα υποδομής για τα σχολεία. Ωρίμασε και υλοποίησε μια σειρά από έργα ενεργειακής αναβάθμισης, έργα προσβασιμότητας καθώς και έργα επισκευών και συντηρήσεων των σχολικών μονάδων ευθύνης της. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η περιοχή έχει ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό δυναμικό το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά και πρόσθεσε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διπλά σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που θα έχει η φετινή χρονιά λόγω της ενεργειακής κρίσης και υπογράμμισε ότι θα χρειαστεί συνολική προσπάθεια ώστε να πετύχουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία. Τέλος συνεχάρη τον νέο Δ/ντη Εκπαίδευσης κ. Κων/νο Γκόλτσο του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία ενώ μίλησε για την άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον χώρο της εκπαίδευσης.

Από την πλευρά του ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκόλτσος υπογράμμισε ότι το κλίμα που συνάντησε στην Καρδίτσα είναι εξαιρετικό, έπλεξε το εγκώμιο της Δημοτικής Αρχής λέγοντας ότι πράγματι δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση ενώ κατέληξε λέγοντας ότι πράγματι στην περιοχή υπάρχουν και καλές σχολικές υποδομές αλλά και εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι διευθυντές των σχολείων που εξέθεσαν τα επιμέρους ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη σύσκεψη εκτός από το Δήμαρχο, τον Δ/ντη Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης και τους Δ/ντες των σχολείων πήραν μέρος και οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Θεολόγης, Διοικητικών Υπηρεσιών, παιδείας και πολιτισμού, Παναγιώτης Σβερώνης Τεχνικών Υπηρεσιών, Σωτήρης Αντωνίου καθαριότητας και Σπύρος Κουρτεσιώτης, Πρασίνου.

karditsa diefthides sxoleion 1




Total
0
Shares
Previous Article
agiasmos 11

Δήμος Λαρισαίων: Την Τρίτη 6/9 ο καθιερωμένος αγιασμός στους παιδικούς σταθμούς

Next Article
Asep fek diorismoi

ΑΣΕΠ 7K/2022: Προκήρυξη για προσλήψεις 3.720 ατόμων ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ σε θέσεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία