Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας – Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας – Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκφράζει την ανείπωτη θλίψη της για την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη και για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η σκέψη όλων μας δεν μπορεί παρά να είναι στις οικογένειες των θυμάτων που δοκιμάζονται. Δεκάδες νέοι και νέες, ως επί το πλείστον, φοιτητές, εργαζόμενοι, μικρά παιδιά χάθηκαν ή τραυματίστηκαν, μέσα σε μια στιγμή, μέσα στη νύχτα.

Όλοι μας θρηνούμε την απώλεια των συνανθρώπων μας από την Καρδίτσα που χάθηκαν τόσο πρόωρα και άδικα. Καμία λέξη δεν μπορεί να αποτυπώσει τη θλίψη και την οδύνη μας στον Χρήστο και στη Μαρία, στους δικούς μας ανθρώπους, συντρόφους, γονείς, συγγενείς και φίλους.

Η μόνη παρηγοριά βρίσκεται στη συγκλονιστική στάση της κοινωνίας που κάνει το δάκρυ της αλληλεγγύη. Στο κύμα συμπαράστασης που είναι το ελάχιστο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκφράζουμε, συγκλονισμένοι, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Είμαστε κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στην σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 ώρα 18.30, στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Για τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο Συντονιστής

Αποστόλης Μπουγουλιάς
Total
0
Shares