ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας – Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Share

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας – Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκφράζει την ανείπωτη θλίψη της για την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη και για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η σκέψη όλων μας δεν μπορεί παρά να είναι στις οικογένειες των θυμάτων που δοκιμάζονται. Δεκάδες νέοι και νέες, ως επί το πλείστον, φοιτητές, εργαζόμενοι, μικρά παιδιά χάθηκαν ή τραυματίστηκαν, μέσα σε μια στιγμή, μέσα στη νύχτα.

Όλοι μας θρηνούμε την απώλεια των συνανθρώπων μας από την Καρδίτσα που χάθηκαν τόσο πρόωρα και άδικα. Καμία λέξη δεν μπορεί να αποτυπώσει τη θλίψη και την οδύνη μας στον Χρήστο και στη Μαρία, στους δικούς μας ανθρώπους, συντρόφους, γονείς, συγγενείς και φίλους.

Η μόνη παρηγοριά βρίσκεται στη συγκλονιστική στάση της κοινωνίας που κάνει το δάκρυ της αλληλεγγύη. Στο κύμα συμπαράστασης που είναι το ελάχιστο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκφράζουμε, συγκλονισμένοι, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Είμαστε κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στην σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 ώρα 18.30, στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Για τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο Συντονιστής

Αποστόλης Μπουγουλιάς

Δείτε επίσης