Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Ο Σπύρος Λάππας τίμησε το κοινοβούλιο, το κόμμα, τον νομό

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Ο Σπύρος Λάππας τίμησε το κοινοβούλιο, το κόμμα, τον νομό

Ο Σπύρος Λάππας τίμησε το κοινοβούλιο, το κόμμα, τον νομό. Γενναία, έντιμη και χαρακτηριστική του ήθους του η απόφασή του

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η απόφαση και, στη συνέχεια, η δημόσια δήλωση του Σπύρου Λάππα πως δεν πρόκειται να διεκδικήσει την επανεκλογή του στην επόμενη βουλή, είναι γενναία ως προς τον χρόνο λήψης και δημοσιοποίησής της, προ δηλαδή της ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της επερχόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές, έντιμη και συνεπής ως προς τη διαχρονική του θέση περί του χρόνου συνολικής θητείας των βουλευτών και χαρακτηριστική του ήθους του.

Ο Σπύρος Λάππας θα λείψει από το ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο τίμησε με την παρουσία, το έργο, την εμβρίθεια, τις εξαιρετικές νομικές και ευρύτερες γνώσεις του.

Θα λείψει από την κοινοβουλευτική μας ομάδα, την οποία εκπροσώπησε, σηκώνοντας μεγάλο βάρος, σε εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές (Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, «θαλασσοδάνεια» κομμάτων και ΜΜΕ, κ.ά.) και σε κρίσιμα νομοθετήματα, ως εισηγητής.

Θα λείψει και από την εκπροσώπηση του νομού Καρδίτσας, καθώς η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων (μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και άλλων παρεμβάσεων) και οι πρωτοβουλίες του συντέλεσαν στην επίλυση ζητημάτων.

Τα ανωτέρω αναγνωρίζουν τόσο οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι, οι ψηφοφόροι του κόμματος, αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Όπως και ο ίδιος τόνισε, ο αγώνας συνεχίζεται, από άλλα μετερίζια, για την επίτευξη των στόχων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την ευημερία της κοινωνίας και των συμπολιτών μας, για την ισότητα, για τη δημοκρατία και για τις ελευθερίες που σήμερα υφίστανται εκπτώσεις και ελλείμματα.

Ο αγώνας συνεχίζεται ως τη μεγάλη νίκη του λαού και τη συγκρότηση μιας ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης.

Σύντροφε Σπύρο, σε ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε πιο δυνατά. 

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία




Total
0
Shares
Previous Article
mitropoulos Nektarios spilia

Ο ηγούμενος της Παναγίας Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος στην ΕΡΤ

Next Article
Το myKtimatologioLive επεκτείνεται σε 12 επιπλέον περιφερειακά γραφεία

Το myKtimatologioLive επεκτείνεται σε 12 επιπλέον περιφερειακά γραφεία

Related Posts

dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…
Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας