Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας: Σύντομη απάντηση στην πρόεδρο της Τ.Κ. Μελισσοχωρίου

Σύντομη απάντηση στην πρόεδρο της Τ.Κ. Μελισσοχωρίου

Διαβάζοντας την επιστολή της κ. Ζωής Βαιοπούλου στον υπουργό εσωτερικών κ. Σκουρλέτη θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας είναι ανοιχτά κάθε μέρα και απαντάνε οι συνεργάτες των βουλευτών σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχονται. Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στεγάζονται και τα γραφεία των βουλευτών και τηλεφώνημα από εσάς δεν δεχθήκαμε.
  2. Όποιος πολίτης θέλει να επικοινωνήσει με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάει ραντεβού και πραγματοποιείται, όταν οι βουλευτές είναι στην Καρδίτσα, συνήθως Παρασκευή ή Δευτέρα που τους επιτρέπουν οι κοινοβουλευτικές τους υποχρεώσεις. Πόσο μάλλον όταν ο πολίτης έχει και θεσμικό ρόλο, όπως εσείς που είστε πρόεδρος της Τ.Κ. Μελισσοχωρίου.
  3. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ημέρα που στείλατε και εσείς την «πιασάρικη» επιστολή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία του προεδρείου των προέδρων των Τ.Κ. ν. Καρδίτσας. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Λάππας Σπύρος, Κατσαβριά –Σιωροπούλου Χρυσούλα και Βράντζα Παναγιώτα, μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Ιτέας κ. Λύτρας Ευάγγελος, Πτελοπούλας κ. Κουτσιούμπας Θεοχάρης και Γεφυρίων κ. Αναγνωστόπουλος Σπύρος.

Στη συνάντηση και μετά τον προβληματισμό και τις αγωνίες που τέθηκαν από τους προέδρους των Τ.Κ., οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ενημέρωσαν ότι στο νέο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ακόμη διαμορφώνεται και θα δοθεί σε διαβούλευση περί τα τέλη Αυγούστου, όχι μόνο δεν καταργείται ο θεσμός των τοπικών συμβουλίων αλλά αναβαθμίζεται. Επιπλέον, υπήρξε δέσμευση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προσκαλέσουν στη βουλή, στη διαβούλευση των φορέων για το νομοσχέδιο, το προεδρείο του συλλόγου των Τ.Κ. του ν. Καρδίτσας, μιας και, όπως μας αναφέρθηκε από τους παρόντες προέδρους στη συνάντηση, είναι ο μοναδικός σύλλογος προέδρων Τ.Κ. πανελλαδικά.

Θα σας συνιστούσαμε, λοιπόν, να περιοριστείτε στα καθήκοντά σας ως πρόεδρος της Τ.Κ., να μην κάνετε φτηνή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, γιατί εκτίθεστε, να μην λέτε ψέματα, ανακρίβειες και μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο προεδρείο του συλλόγου σας, που ήταν παρόν στη  συνάντηση της Παρασκευής.

Για το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ν.  Καρδίτσας

Κρύος Παναγιώτης




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεχίζει ο Βασίλης Βούζας για 4η χρονιά στην Κ20 του Ολυμπιακού

Next Article

Η ΕΝΠΕ για την απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Γεωργίας Κόκκαλη-Κουβέλη

Related Posts