Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας: Επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

Την Τετάρτη 31/10/2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Λάππα Σπύρου, κ. Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλας και κ. Βράντζα Παναγιώτας καθώς και του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Αντωνίου Ηλία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συζήτηση με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη με αντικείμενο τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας στην πρώην Σχολή Αστυφυλάκων. Σε συνεννόηση με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, συναντήθηκαν στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Χαρωνίτη για την άμεση λύση του προβλήματος.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, αφού κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ με τρία στελέχη από την Αθήνα καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, επισκέφθηκαν την πόλη μας την Παρασκευή 2/11/2018.

Με αφορμή την παρουσία του κλιμακίου της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ και με την παρουσία των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροσωπείας του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, στο Δικαστικό Μέγαρο για την προσθήκη καινούριου τμήματος και επισκευών στο ήδη υπάρχον κτίριο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο. Υπήρξε δέσμευση από την ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ για την ολοκλήρωση των μελετών και για τη μελέτη-κατασκευή του ειδικού σχολείου και για την προσθήκη στο Δικαστικό Μέγαρο.

Τέλος, επισκέφθηκαν το χώρο της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων, με την παρουσία και του νέου Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας κ. Γ. Κατέρη, όπου συμφωνήθηκε η εκπόνηση μελέτης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, για την κατάλληλη μετατροπή της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων για άμεση μεταστέγαση και λειτουργία σε αυτό τον χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Το Αγροτικό και Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας συνομιλεί με την ιστορία του τόπου μας

Next Article

Εκδήλωση με θέμα: "Προσωπικά Δεδομένα και Δημοσιογραφία"