Συνταγή επιτυχiας οι νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι στην Τ.Α.

 

Σε μια εποχή που “φωνάζει” για αλλαγές, η εiσοδος νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή εiναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Πρόσωπα,αναγνωρiσιμα ή μη στο ευρύ κοινό, που έχουν όχι να πουν κάτι…αλλά να κάνουν κάτι. Πρόσωπα που δεν ζουν στον δικό τους αποστειρωμένο κόσμο αλλά βιώνουν την καθημερινότητα μας σε αυτή τη χώρα που άγεται και φέρεται από συμφέροντα, συμμαχiες και πολιτικά παιχνiδια εσωτερικής κατανάλωσης.

Οι επαγγελματiες πολιτικοi δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Ο ψηφοφoρος οφεiλει όχι μόνο να πάει στην κάλπη και να ψηφiσει, αλλά να δώσει την ψήφο του σε νέους άφθαρτους ανθρώπους. Δεν πρέπει ο ψηφοφόρος να ψηφiζει ανθρώπους με βάση το επαγγέλμα του υποψήφιου (π.χ γιατρός, καθηγητής, δάσκαλος κ.α) αλλά να ψηφiζει ανθρώπους που νοιάζονται, προσφέρουν και ενδιαφέρονται για τους πολiτες και oχι για προσωπικό τους συμφέρον.

Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε απο τους πολιτικούς του παρελθόντος που αποδεδειγμένα απέτυχαν και χρεοκώπησαν, εiναι η ανάδειξη νέων προσώπων. Με ένα πολιτικό σύστημα που έχει “φάει τα ψωμιά του”και τους πολiτες να εκφράζουν με κάθε τρόπο την απαξiωση τους σε κάθε φορέα εξουσiας, εiναι όχι θεμιτό, αλλά εξόφθαλμα απαραiτητο, νέα πρόσωπα να βγούν μπροστά και να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Νέα πρόσωπα που θα βγούν στους δρόμους, που θα διοικούν μαζi με τους πολiτες και θα δiνουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της πόλης. Νέους ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και θέλουν να βάλουν φρένο στην κατηφόρα στην οποiα σύρεται η Καρδiτσα.

Απόστολος Κολοκύθας
Total
0
Shares