Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου ξεκίνησαν σήμερα τον ευπρεπισμό του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

katharismos xorta oikopedwn

Συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου ξεκίνησαν σήμερα τον ευπρεπισμό του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου ξεκίνησαν σήμερα τον ευπρεπισμό του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, αν και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς παραμένει έωλο αφού ακόμα δεν έχει οριστικά παραχωρηθεί από τον ΟΛΒ στο Δήμο Βόλου.

Αυτό υπογράμμισε σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος που επέβλεψε τις εργασίες και ο οποίος τόνισε:  «Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι καμία σχέση δεν έχει η χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό με το πάρκο. Ήταν προγραμματισμένο αυτό, γιατί ο απλός πολίτης, ο κόσμος του Βόλου δεν φταίει σε τίποτα αν το βαθύ κράτος, αυτή η γάγγραινα της γραφειοκρατίας, αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν έχουν αρχή και τέλος, έχουν οδηγήσει τέτοιες διαδικασίες σε αυτή την εικόνα που βλέπετε. Είναι η ίδια κατάσταση που μας οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών.  Αυτή τη στιγμή το πάρκο του Αγ, Κωνσταντίνου δεν έχει ιδιοκτήτη. Ο οποιοσδήποτε έρχεται εδώ, το περιφράζει και λέει είναι δικό μου.

Εχουν υπογράψει οι αρμόδιοι υπουργοί, ο φάκελος είναι χαμένος, δεν ξέρω που, και περιμένουμε ως Δήμος Βόλου. Από το 2015 αγωνίζομαι να περιέλθει εκεί που ανήκει. Στους πολίτες, στον Δήμο Βόλου. Ο ΟΛΒ, η Κτηματική Υπηρεσία, τα υπουργεία σηκώνουν τα χέρια και η ευθύνη πέφτει σε μας. Και τίθεται το ερώτημα: θα το αφήσουμε στην τύχη του Θεού; Ή θα πρέπει και σε αυτό, όπως και σε άλλα θέματα, η Δημοτική Αρχή να δώσει λύσεις; Και επιλέξαμε το δεύτερο.

Βέβαια  είχα πει και σε μια άλλη δήλωση μου μπροστά στις κάμερες ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα που το έχουμε αφήσει, αφού είμαστε πάνω από όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας. Γιατί πραγματικά ήθελα να δουν πως λειτουργεί το κράτος στην πραγματικότητα, ο κ. Χαρδαλιάς, οι αρμόδιοι υπουργοί, ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Και το είδαν. Και δεν ήθελα εν όψει εκλογών να φανεί ότι είμαι υπέρ ή κατά κάποιου. Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ, δεν θα επηρεάσω συνειδήσεις.

Σήμερα, μετά από αυτό που ήθελα να πετύχω, είμαστε εδώ, οι υπηρεσίες, οι αντιδήμαρχοι, οι υπηρεσιακοί παράγοντες και δουλεύουμε για να παραδώσουμε στον βαθμό που μπορούμε λειτουργικό το πάρκο. Δέσμευσή μας όμως είναι ότι αυτό πάρκο μόλις το πάρουμε οριστικά, πρώτα ο Θεός μετά τις εκλογές και την ανάδειξη κυβέρνησης, εδώ θα γίνει ένα πάρκο σαν τα βασιλικά πάρκα. Θα μπαίνεις μέσα και θα είναι Ερωτας . Τέτοια ομορφιά. Χώροι περιπάτου, αναβαθμισμένο, με λουλούδια, ακόμα και πάρκο για σκύλους θα έχουμε. Είναι ήδη η μελέτη έτοιμη περιμένουμε να περιέλθει στην ιδιοκτησία μας για να το δώσουμε όπως αξίζει στους πολίτες του Βόλου»

parko Agiou Kvnstantinou Volos 1 parko Agiou Kvnstantinou Volos 2

palio sergiani Agnantero 2πparko Agiou kvnstantinou 1




Total
0
Shares
Previous Article
korakoeidi foto

Από την προχθεσινή ημερίδα για τα κορακοειδή στο Παυσίλυπο, από το ΚΕΠΕΑ Μουζακίου και την ΟικόΣφαιιρα

Next Article
steam 2023

Πανελλήνια διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας σε διαγωνισμό STEAΜουσικής

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…