Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου με την Πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου

pirosvestiki

Συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου με την Πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου

Στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης και της επαγγελματικής ενίσχυσης των εκπαιδευτικών,  πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο του σχολείου, δίωρη επιμορφωτική δράση των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου Μουζακίου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Μουζακίου.

Την ανάπτυξη του θέματος: «Σεισμός – Πρώτες Βοήθειες σε έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα» εισηγήθηκαν οι Πυρονόμοι Νικολάου Απόστολος και Κουντούρης Βασίλειος,  ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Διευθύντριας του Σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων.

Οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέπτυξαν διεξοδικά τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνονται σε περιπτώσεις σεισμού, πλημμύρας και πυρκαγιάς στο χώρο του σχολείου και όχι μόνο, τονίζοντας την αξία της πρόληψης, της ασφάλειας και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Μουζακίου για τη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με νέες συναντήσεις εργασίας πάνω σε θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

dimotiko
Total
0
Shares
Previous Article
Dimarxos Antidimarxos Synantisi Astiko KTEL Larissas

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Next Article
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Καρδίτσας: Πέμπτη 16 Μαρτίου ημέρα γενικής απεργίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Πλαίσιο πάλης για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη