Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργασία του ΤΕΙ Θεσσαλίας με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Βοημίας της Τσεχίας

Συνεργασία του ΤΕΙ Θεσσαλίας με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Βοημίας της Τσεχίας για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών

Την Πέμπτη 10/11/2016 στο ΤΕΙ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ καθηγητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και  αντιπροσωπείας της Σχολής Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Βοημίας (University of South Bohemia) της Δημοκρατίας της Τσεχίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ιδρυμάτων για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών από έλληνες επιστήμονες.

Την ξένη αποστολή αποτελούσαν η Αν. Καθηγήτρια Dagmar Škodová-Parmová, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, ο Αν. Καθηγητής Ladislav Rolinek, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και ο Επίκουρος Καθηγητής Miloslav Lapka, Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας. Την ομάδα εργασίας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων αποτελούσαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητής Βελισσαρίου Ευστάθιος, ο Καθηγητής Σδρόλιας Λάμπρος, ο Αν. Καθηγητής Κουκούμιαλος Στυλιανός, ο Αν. Καθηγητής Κάκκος Νικόλας, ο καθηγητής εφαρμογών κ. Τσέλιος Δημήτριος και το μέλος Ε.ΔΙ.Π. κ. Αναγνωστόπουλος Αχιλλέας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ΤΕΙ Θεσσαλίας η αποστολή συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος καθηγητή Παναγιώτη Γούλα για να τον ενημερώσει για την πορεία των συζητήσεων της συνεργασίας. Τα δύο ιδρύματα έχουν ήδη υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα προβλέπεται από το επόμενο Ακαδημαϊκό Έτος να ξεκινήσει η εκπόνηση διδακτορικών διατριβών. Η εκπόνηση της διατριβής  (πειραματικό μέρος) θα γίνεται στην Ελλάδα. Η επίβλεψη της διδακτορικής διατριβής θα γίνεται τόσο από καθηγητές του Πανεπιστημίου της Τσεχίας, όσο και από καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Η δε υποστήριξη των διδακτορικών και η χορήγηση του διδακτορικού θα γίνεται από το αναφερόμενο Πανεπιστήμιο της Τσεχίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Περισσότεροι από 50000 δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Next Article

∆ιενέργεια εξετάσεων B΄περιόδου 2016 για απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη