Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργασία ΕΒΕΚ – Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

evek slide

 Η Ανάπτυξη του Τουρισμού και οι κοινές δράσεις για την τόνωση της Οικονομίας στην παραλίμνια περιοχή και το Νομό της Καρδίτσας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης  εργασίας μεταξύ διοίκησης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ΕΒΕΚ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΒΕΚ τον πρόεδρο κ. Γ.Ντενίση και μέλη του ΔΣ  κ.κ, Κ.Λαμπρόπουλο, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, Κ.Βασιλείου, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και τα μέλη μέλη Ε.Παπουτσής και Α.Μηλίτσης, πρώην μέλος της διοίκησης. Οικοδεσπότες, ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Θέος και οι ειδικοί συνεργάτες Β.Μπράντζος και Δ.Τσιαμαντάς.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τρόποι αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, η αύξηση των επισκεπτών και των διανυκτερεύσεων στη λίμνη και το Νομό, η προβολή και διαφήμιση . Εκ μέρους του ΕΒΕΚ τέθηκε η πρόταση για δημιουργία ειδικού φορέα διαχείρισης Τουρισμού  για το Νομό Καρδίτσας συνολικά. Υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ των φορέων για κοινές δράσεις με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της λίμνης Πλαστήρα και του νομού Καρδίτσας γενικότερα.

Τέλος, ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε οκτώ (8) προτάσεις που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο και έγιναν ομόφωνα δεκτές για έργα πνοής στη λίμνη Πλαστήρα, όπως είναι τα θεματικά πάρκα, περιβαλλοντικά και άλλα έργα με τουριστικό και οικονομικό ενδιαφέρον. Στόχος, ανάφερε ο δήμαρχος, αυτά τα έργα να αποκτήσουν σύντομα μελετητική οντότητα προκειμένου η δημοτική αρχή να τα εντάξει σε περιφερειακά και άλλα προγράμματα.




Total
0
Shares
Previous Article
gs gomfoi bc larisa 00

Γ.Σ ΓΟΜΦΩΝ: Πέρασε στους 8!

Next Article
iper pesontwn oksia

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019, η υπέρ πεσόντων εκδήλωση - επιμνημόσυνη δέηση στην Οξυά.