Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Καρδίτσα για απόπειρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Καρδίτσα, κατηγορούμενα για το αδίκημα της απόπειρας κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Καρδίτσα, κατηγορούμενα για το αδίκημα της απόπειρας κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων 

Συνελήφθησαν, σήμερα (22-09-2016) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 19 ετών, καθώς και ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές σήμερα στην πόλη, οι τρεις δράστες μετέβησαν από κοινού σε καφετέρια ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, όπου επεχείρησαν να θέσουν σε κυκλοφορία ένα πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Ωστόσο, δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτοί, αποχώρησαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και  ακινητοποιήθηκαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Το προαναφερόμενο πλαστό χαρτονόμισμα βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν γνήσια χαρτονομίσματα συνολικού χρηματικού ποσού (825) ευρώ, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο 19χρονος ομοεθνής του παραμένει παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Νέος εξοπλισμός για τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα

Next Article

Το εργαστήριο πίτας “Κων. Παπαθεοχάρης” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας