Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν με δενδρύλλια κάνναβης, αφορολόγητο καπνό και πιστόλια

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Βόλο για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, (192) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο δενδρύλλια κάνναβης και (620) γραμμάρια αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθησαν στις (15-07-2016) το βράδυ και σήμερα (16-07-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 25 ετών, πατέρας και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν μαζί οι δύο ημεδαποί, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα πιστόλι διαμετρήματος (0,45) ιντσών με δύο γεμιστήρες,
  • ένα πιστόλι τύπου REPLICA με ένα γεμιστήρα,
  • (192) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • (30) κάλυκες και
  • δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρο,

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (620) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρας κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης

Next Article

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών