Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν για κλοπή πορτοφολιού από αστυνομικούς του Α.Τ. Πύλης

 

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (01-08-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, δύο άτομα, ηλικίας 29 και 35 ετών, διότι με το πρόσχημα πώλησης ειδών μαναβικής, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο το πορτοφόλι του που περιείχε χρηματικό ποσό. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2018) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, τρία άτομα, ηλικίας 29, 33 και 35 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (10,5) γραμμαρίων.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή και κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (02-08-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 33χρονος, διότι εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα και χρηματικό ποσό. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (16,1) γραμμαρίων, καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης.

Σύλληψη ατόμου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (02-08-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 25χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (27) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.




Total
0
Shares
Previous Article

Επιστρέφει στον ΑΟ Κρανέας ο Τάσος Κανιούρας!

Next Article

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: 13ος διαγωνισμός ψαρέματος