Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Βόλο, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων

Αναζητούνται δύο ακόμη ημεδαποί για το ίδιο αδίκημα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν σήμερα (27-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα (καφετέρια), ιδιοκτησίας 81χρονης ημεδαπής διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με έναν 55χρονο ημεδαπό, συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας, διενεργούσαν στοίχημα σχετικά με την εξέλιξη και την τελική έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, παρέχοντας αποδόσεις αλλοδαπής εταιρίας στοιχήματος, οι οποίες είναι υψηλότερες από αυτές του νομίμου δελτίου στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π., υποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα νομίμως λειτουργούντα πρακτορεία του.

Επιπλέον, στο κατάστημα κατελήφθη ένας ακόμη 50χρονος ημεδαπός, πελάτης του καταστήματος, να συμμετέχει σε στοιχηματισμό, έχοντας παραδώσει το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο.

Από το εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό,
  • ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή,
  • (19) χειρόγραφα σημειώματα, όπου εμφαίνονται χρηματικά ποσά, κωδικοί των αγώνων και ονόματα παικτών, καθώς και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ αναζητούνται ο 55χρονος και η 81χρονη ιδιοκτήτρια.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός ψαρέματος στη λίμνη Σμοκόβου

Next Article

Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολ. Μουζακίου