Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Λάρισα, κατηγορούμενα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

narkotika astynomia Larisa slide

Κατασχέθηκαν πάνω από (2) κιλά αποξηραμένης κάνναβης 

Συνελήφθησαν, χθες (19-06-2020) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (2) κιλών και (125,8) γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους (60) γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης, βάρους (37,4) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

narkotika astynomia Larisa 1




Total
0
Shares
Previous Article
Eda Thess Intercom foods slide

Η κορυφαία εξαγωγική εταιρεία, «INTERCOMM FOODS», συνδέθηκε στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ  ΘΕΣΣ

Next Article
Mixalakais Agorastos pineios slide

Δημοπρατούνται παρεμβάσεις ύψους 10,4 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία χειμάρρων και παραποτάμων της Π.Ε. Τρικάλων

Related Posts