Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που επιτέθηκαν σε βάρος συνομήλικής τους στη Λάρισα

astynomia 2024 new 1

Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που επιτέθηκαν σε βάρος συνομήλικής τους στη Λάρισα

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στην κατεύθυνση της πρόληψης και της καταστολής της νεανικής παραβατικότητας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των ανηλίκων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες του Σαββάτου 17-02-2024 στη Λάρισα, -2- ανήλικες, ηλικίας 13 και 12 ετών, για, κατά περίπτωση, σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους.

Ειδικότερα, οι ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν 13χρονη συνομήλική τους, σε πλατεία της πόλης, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικες αφέθηκαν ελεύθερες κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς και οι γονείς τους, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Total
0
Shares
Previous Article
Ελεγκτικό Συνέδριο: Τελικά υπάρχουν σοβαρά θεσμικά αντίβαρα!!! - Όταν η ΤΑ μεταλλάσσεται σε ...κομματικό βραχίονα και σε διοίκηση εκ των άνω: η Αποκέντρωση τετέλεσται! - Δημήτρης Παπακώστας

Ποιες «προοπτικές ανάπτυξης» κοιλάδας Αχελώου συζήτησαν οι αιρετοί αντιπολίτευσης Αργιθέας στο Divani της Λάρισας;

Next Article
Η ΔΕΥΑΤ για την ποιότητα πόσιμου νερού - Ενημέρωση Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου για βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τρικάλων για το νερό σε χωριά

Διακοπή υδροδότησης στην ΤΚ Παλαμά αύριο Τρίτη 20 Φεβρουαρίου