Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου ημεδαπού

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε περιοχή του Δήμου Αργιθέας - Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια - Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος - Συνελήφθησαν έξι ημεδαποί σε περιοχή του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας για κλοπή καλωδίων με χαλκό

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου ημεδαπού

Συνελήφθη, σήμερα (10-05-2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου ημεδαπού.

Ειδικότερα, λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε κοινοτικό αντλιοστάσιο και κατόπιν φραστικού επεισοδίου, ο δράστης απώθησε βίαια τον παθόντα που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο παθών να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, τον χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα που πήρε από το έδαφος, τραυματίζοντάς τον.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου και νοσηλεύεται.

Η πέτρα κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
Με «Μουσικάρτα» το Μουσείο Τσιτσάνη τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας 2022

Με «Μουσικάρτα» το Μουσείο Τσιτσάνη τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας 2022

Next Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Δημήτρης Παπακώστας: Εμπαιγμού συνέχεια επί 8 μήνες