Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή συσκευασιών καφέ από σούπερ μάρκετ στην Καρδίτσα

Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ελασσόνα - Ένα θανατηφόρο τροχαίο - Σύλληψη ημεδαπού στους Σοφάδες για απόπειρα ληστείας και κλοπή οχήματος - Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Λάρισα - Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών - Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Εξιχνιάστηκαν πέντε ακόμη κλοπές από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων - Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή συσκευασιών καφέ από σούπερ μάρκετ στην Καρδίτσα

Συνελήφθη, χθες (28-06-2023) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε -30- συσκευασίες καφέ από σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι αφαίρεσε ακόμη -3- συσκευασίες καφέ από το ίδιο κατάστημα, την 26-06-2023.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Βόλος:

Συνελήφθη, χθες (28-06-2023) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -1- ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό, ιδιοκτησίας ημεδαπού, διάφορες τραπεζικές κάρτες, καθώς και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Total
0
Shares