Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων

silipsi astynomia xeiropedes

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο

Συνελήφθη σήμερα (1-12-2020) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, φορώντας κράνος, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μετέβη πεζός σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, απαίτησε από τον υπάλληλο του πρατηρίου να του παραδώσει τις εισπράξεις, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, ενώ στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, που τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα κράνος.

Η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι προαναφερόμενοι δράστες βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ όπως προέκυψε, είχε κλαπεί σε χρόνο προγενέστερο και θα αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article
drive through covid

Δήμος Μουζακίου: Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (drive through tests) για τον κορωνοϊό στο Μουζάκι

Next Article
Πεσόντες υπέρ του καθήκοντος Καρδιτσιώτες Αστυνομικοί

Πεσόντες υπέρ του καθήκοντος Καρδιτσιώτες Αστυνομικοί