Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 68χρονος στην Καρδίτσα με 47 κιλά χύμα αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθη ημεδαπός στην  Καρδίτσα, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, καθώς και σε αποθήκη οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από (47) κιλά χύμα αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθη, σήμερα (08-05-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 68χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, καθώς και σε αποθήκη οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (92) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένο (χύμα) καπνό συνολικού βάρους (47.203) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινίας φορολόγησης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου: Συνέντευξη για θέματα της επικαιρότητας

Next Article

Συνελήφθησαν 56χρονη και 50χρονη στη Λάρισα για μαστροπεία