Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 56χρονος στην Καρδίτσα για δύο περιπτώσεις κλοπών καθώς και για αντίσταση

Συνελήφθη ημεδαπός στην Καρδίτσα, κατηγορούμενος για δύο περιπτώσεις κλοπών στην ίδια οικία, τετελεσμένων και σε απόπειρα, καθώς και για αντίσταση

Συνελήφθη, χθες (21-05-2016) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και αντίσταση.

Ειδικότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 56χρονος διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά εισόδου οικίας, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή άλλα αντικείμενα.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς, ενώ κατά την ακινητοποίησή του προέβαλε αντίσταση με τη χρήση σωματικής βίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι τις νυχτερινές ώρες της (20/21-05-2016), ο δράστης, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο, αφαίρεσε από την ίδια οικία διάφορα παλαιά αντικείμενα (οικιακά σκεύη, ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια, βιβλία κ.α.), συνολικής χρηματικής αξίας (4.000) ευρώ, τα οποία βρέθηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από κοντά μας η επί πολλά χρόνια καθηγήτρια θεολόγος στο Γυμνάσιο Μουζακίου Νίκη Μπακούλα

Next Article

«Δεν έχεις το λόγο», «δε μπορείς να μιλήσεις για το θέμα…»

Related Posts