Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 41χρονη οικιακή βοηθός για κλοπή

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στο Βόλο, κατηγορούμενες για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (04-07-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαπές, ηλικίας 41 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από (28-06-2017) έως (03-07-2017), η 41χρονη, εκμεταλλευόμενη την ελεύθερη πρόσβαση που είχε ως εργαζόμενη σε οικία, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών, ενός 59χρονου και μιας 62χρονης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, κοσμήματα, καθώς και δύο τραπεζικές χρεωστικές κάρτες.

Στη συνέχεια, η 41χρονη μαζί με την 60χρονη συνεργό της, χρησιμοποιώντας τις αφαιρεθείσες χρεωστικές κάρτες, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, μετέβησαν σε διάφορα εμπορικά καταστήματα της πόλης του Βόλου, απ’ όπου πραγματοποίησαν (20) περίπου αγορές προϊόντων (ηλεκτρικά είδη, συσκευές, ενδύματα και υποδήματα), συνολικής αξίας (3.500) ευρώ, ενώ ταυτόχρονα, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν και ανάληψη του χρηματικού ποσού των (400) ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα προϊόντα από τις προαναφερόμενες αγορές.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp του κέντρου «Παρέμβαση»

Next Article

Ολοκληρώθηκαν οι καλλιτεχνικές και βιωματικές δράσεις στο Δ' Παιδικό Σταθμό Καρδίτσας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…