Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 29χρονος Βούλγαρος με 19 τόνους παράνομου καυσίμου τύπου pellet

Συνελήφθη αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατηγορούμενος για παράνομη πώληση ποσότητας στερεού καυσίμου, τύπου pellet

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου 19 τόνοι καυσίμου, τύπου pellet, ποσότητα την οποία ο συλληφθείς είχε έμφορτη σε επικαθήμενο φορτηγό

Συνελήφθη, σήμερα (05-08-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για παράνομη πώληση ποσότητας στερεού καυσίμου, τύπου pellet.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς ενεργώντας κατ’ εντολή 73χρονου ημεδαπού που αναζητείται, κατελήφθη να διαθέτει παράνομα προς πώληση ποσότητα (18,9) τόνων στερεού καυσίμου, τύπου pellet, τυποποιημένη σε παλέτες και έμφορτη σε επικαθήμενο φορτηγό.

Η παραπάνω ποσότητα καυσίμου κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε πλαστό παραστατικό του εμπορεύματος χθεσινής ημερομηνίας, με αποστολέα βουλγαρική εταιρεία και παραλήπτη φυσικό πρόσωπο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παρεμπόριο και πλαστογραφία πιστοποιητικού, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Pelet-paranomo-ntalika




Total
0
Shares
Previous Article

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα

Next Article

Η ταινία FANTASTIC FOUR θα προβάλλεται στον Θερινό Κιν/φο Καρδίτσας

Related Posts