Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 24χρονος στην Καρδίτσα για ληστεία σε βάρος 48χρονης υπαλλήλου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε βάρος ημεδαπής

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε γραφείο δημόσιας υπηρεσίας και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία 48χρονης ημεδαπής υπαλλήλου, αφαίρεσε από την τσάντα της ένα κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά της οικίας της και μικρό χρηματικό ποσό. Κατά την αποχώρηση του έγινε αντιληπτός από την παθούσα και στην προσπάθειά του να διαφύγει και να διατηρήσει τα κλοπιμαία, της άσκησε σωματική βία.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καρδίτσας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παράνομη είσοδο στη χώρα, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων,  ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τσαντάκι που περιείχε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα εξαρτήματά του. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας  με ποινή  φυλάκισης τριών ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το πρωί στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας,  με ποινή  φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των νόμων περί πυροτεχνικών ειδών και περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, στην οικία του και σε βοηθητικό χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, (21) κυνηγετικά φυσίγγια, (32) κροτίδες και τρία μαχαίρια.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και του Πταισματοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (10) μηνών, συνολική ποινή κράτησης (5) μηνών και (20) ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή (750) ευρώ, για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της παράβασης του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και αγροτικής ασφάλειας.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (15-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 29 ετών. Ειδικότερα,  όπως εξακριβώθηκε, το μεσημέρι της (14-01-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία 79χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.450) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (15-03-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

40ημέρο μνημόσυνο Βασιλικής Καλλιώρα

Next Article

Αλλαγές και νομοθετικές ρυθμίσεις για τους δασικούς χάρτες ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…